Wpis z mikrobloga

Moze ktos chce u mnie zostawić #btc na 3% dziennie? Wypłacam raz na czas ustalony z inwestorem sam zysk lub całość. Niektórzy dobrze wiedza ze działam na #primedice i z powodzeniem osiągam przyzwoite zyski. Obiecuje ze jesli tam polegnę wypłacam przynajmniej wkład inwestora. Oficjalnie jadę na 3x vps na rożnych IP i na każdym bocie działa po 3 btc. W portfelu mam jeszcze tyle samo gdyby "cos poszło nie tak". Ktos odważny? Tylko nie po 10 satoshi proszę...
  • 9
  • Odpowiedz
  • 0
@Kliko: wkład minimalny to dajmy na to 0.001 btc. Przez właśnie tą prowizje nie moge zejść niżej bo nie zarobi na siebie. Jesli ktos ma jakieś dylematy to proszę na PW. Do piątku jestem w NL i tydzień mam wakacji w PL. Oddzwaniam w miarę możliwości gdy ktos bardzo bedzie sie martwił. Numery wysyłam tylko po zaksiegowaniu wpłaty i wiadomościach na PW.
  • Odpowiedz
  • 0
Tak przeliczyłem właśnie ze do 10 osob moge wziąć pod swoje skrzydła z max wkładem 0.1 tak aby nikt sie nie martwił o swój wkład własny. Wiecej nie chce bo dla mnie to za dużo papierkowej roboty zwłaszcza ze na przyszły tydzień planuje urlop. Oczywiście jestem cały czas online gdyby cos ktos chciał ;) i po wpłacie oddzwaniam w razie pytań :)
  • Odpowiedz
  • 0
No nie pchajcie sie tak wszyscy na raz bo nie ogarnę. Niech potwierdza ci którzy dostali ode mnie na start w #primedice ze prawilne ze mnie Mirek i nie chce was orżnąć na te marne pare groszy. Zjebcie mnie ale wołam teraz jeszcze tagi #btc #bitcoin #kryptowaluty
  • Odpowiedz