Wpis z mikrobloga

@Asterling: czemu nie?
@aquilegia: nie rozumiem Twojego auć ani fuj? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sorx, ale noszę dopasowane spodnie i spódnice i nie wyobrażam sobie jakby majtki miały się odznaczać i wydzielać krawędzie na moich pośladkach.
  • Odpowiedz
@Asterling: jak ogarnęłam jak nieestetycznie wyglądają odznaczające się majtki na spodniach, to przerzuciłam się ba stringi. Pare dni i się da przyzwyczaić, i nie ma teraz dla mnie nic wygodniejszego. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Asterling: jestem kobietą, a kobiety lubią obcisłe rzeczy. ( ͡° ͜ʖ ͡°) a szczególnie tyłek to część ciała na której powinny się ubrania opinać. IMO.
  • Odpowiedz
@R039: też noszę obcisłe spodnie, wystarczą majtki w dobrym rozmiarze i się nie odznaczają. A noszenie stringów codziennie jest niehigieniczne, przenoszenie bakterii z okolic pomiędzy pośladkami na inne miejsca często powoduje różne choróbska (więc dlatego fuj) . Raz na jakiś czas, jak się trzeba odstawić to też założę, ale generalnie to tylko oddychająca bawełna ()
  • Odpowiedz
@aquilegia: Jakoś noszę stringi na zmianę z majtkami z koronki od 4 lat i żadnego choróbska nie złapałam. Jak masz jakieś przykre doświadczenia na ten temat to polecam prysznic rano po załatwieniu potrzeb fizjologicznych i wieczorem po całym dniu. xD

Pomijając fakt, że ładna i seksowna bielizna dobrej firmy to u mnie podstawa, bo równa się dobremu samopoczuciu przez cały dzień. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@R039: Jak się dostaje #!$%@? antybiotyk, to nawet prysznic 3 razy dziennie i specjalne chusteczki za każdym zajściem do łazienki nie pomagają (,)
A jak tyłek wygląda ładnie tylko w koronkach albo praktycznie goły to chyba nie ma aż tak bardzo co eksponować ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@aquilegia: coś mi tu nie gra... Jeśli nagi tyłek wygląda ładnie to chyba najlepsza opcja jaka może być. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zresztą, ja zdecydowanie nie mam na co narzekać pod tym względem. (:
  • Odpowiedz
@aquilegia: a w ogóle skoro nosisz jakieś babcine majtki i narzekasz na infekcje pochwy to po co wypowiadasz sie na temat stringow? nosze od kilku lat na codzien i nie mam żadnych problemów w przeciwieństwie do ciebie
  • Odpowiedz
@aquilegia: no i widzisz, Ty tu cytujesz lekarzy i ogół wiedzy, a zawsze znajdzie się ktoś kto powie "U MNIE SIĘ TAK NIE DZIEJE"
"Woda zamarza w tem 0 st. C -> A NIEPRAWDA BO U MNIE NIE, PEWNIE ŹLE COŚ ROBISZ"
  • Odpowiedz