Wpis z mikrobloga

@efceka: mondeo to dla mnie ciekawostka, dziekuje - nie spodziewałbym się. insignia jak i vectry c widywalem rowniez u siebie, ale wole sie upewnic. prewencja śmiga u mnie bravkami, pod tym wzgledem też jest podobnie?
  • Odpowiedz
@zawor_ssacy: Długo, jak latałem nieoznakowaną taryfą w wakacje to miałem z 5 albo 6 kontroli - zazwyczaj rutynowa trzeźwość ale... jest ich trochę - ogólnie niby dochodzeniówka tak jak Ci z Fiatów Bravo albo Hyundaiów i30 ale... mandat za czerwone mogą dać :) Dodatkowo panowie władzowie są ubrani "po cywilnemu" nie tak jak w normalnej insygni czy vectrze. Ciekawostka - jeździ vectra, która na tylej szybie ma osłony przeciwsłoneczne typowe dla
  • Odpowiedz
@zawor_ssacy: potwierdzam, kia venga, insignia - ogromny rozrzut, ciezko przewidziec. tez czesto jakis fiat, bardzo podobny wymiarowo do vengi ale za cholere nie wiem co to za model. jedyna wspolna cecha tyle co zauwazylem - zawsze sa to jakies ciemne kolory. szary, czarny, granatowy - bialego nigdy nie widzialem. wiem, malo pomocne bo wiekszosc aut ma ciemne kolory ( ͡° ʖ̯ ͡°) blachy z calego dolnegoslaska, co
  • Odpowiedz
@xbonio: Zaczynamy już wybiegać poza krąg drogówki to Fiatów Bravo są conajmniej dwa szare i jeden bordowy, seledynowa Skoda Octavia (głównie technik kryminalistyczny), granatowa Corsa C, kilka Kii Cee'd na blachach DW ***HS.
  • Odpowiedz