Aktywne Wpisy
lunari6 +70
Hej Mirki i Mirabelki,
Od dłuższego czasu przeglądam mirko. Jakiś czas temu miałam okazję pomóc jednemu mirkowi z zaburzeniami lękowymi. Za jego namową założyłam konto. Mam na imię Dominika i jestem absolwentką #psychologia na Uniwersytecie Jagiellońskim. Oferuję szeroko pojętą pomoc psychologiczną w formie online. Pracuję z osobami dorosłymi oraz młodzieżą. Pomagam osobom z zaburzeniami: emocjonalnymi, osobowości, nastroju, odżywiania, osobom o obniżonym poczuciu własnej wartości. Zapraszam serdecznie do kontaktu na priv jeśli jesteście
Od dłuższego czasu przeglądam mirko. Jakiś czas temu miałam okazję pomóc jednemu mirkowi z zaburzeniami lękowymi. Za jego namową założyłam konto. Mam na imię Dominika i jestem absolwentką #psychologia na Uniwersytecie Jagiellońskim. Oferuję szeroko pojętą pomoc psychologiczną w formie online. Pracuję z osobami dorosłymi oraz młodzieżą. Pomagam osobom z zaburzeniami: emocjonalnymi, osobowości, nastroju, odżywiania, osobom o obniżonym poczuciu własnej wartości. Zapraszam serdecznie do kontaktu na priv jeśli jesteście

daeun +54
Ja #!$%@?, jest tyle ciekawych rzeczy wartych zrobienia i zobaczenia przed śmiercią, można na przyklad kupić motocykl i wyruszyc w trip dookoła swiata, można zdać kurs paralotniowy lub polatać na wingsuicie, albo pojechać do Tajlandi i wyruchać lejdiboya. Mnóstwo alternatyw na wydanie ciężko zarobionych pieniędzy.
Polakowi jednak nie w głowie głupoty. Polaczek ma tylko jeden cel dla którego żyje i umiera - lać setki metrów przestrzennych betonu na randomowej łące pod lasem
Polakowi jednak nie w głowie głupoty. Polaczek ma tylko jeden cel dla którego żyje i umiera - lać setki metrów przestrzennych betonu na randomowej łące pod lasem
źródło: temp_file1078226948057566305
Pobierz
![30 lat od największej katastrofy na polskich drogach [REPORTAŻ]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/133d79088842d5259abdb230ad46786d9ae179de88e4da210ac9143b9a11b131,q70.jpg)

Dziś ruszyłem z kursem. Nadal pewnie będę posty poprawiał, ale można powiedzieć że wersja beta jest już w obiegu.
Jest nowy adres do kursu. Jest to
http://fasadin.4programmers.net/
Gdy pojawi się nowy post będę pisał pod tagiem #fasadin by nie spamować tagów programowanie i cpp
Wszelkie uwagi mile widziane :)
Tragedia.
Bledy gramatyczne, brak przecinkow.
Nazwanie headera biblioteka. Wyjasnienie roznicy pomiedzy ide i komilatorem wedlug ciebie:
Pisales o wszystkim po troche i o niczym. 0 konkretow.
int main -> wiem ze da sie bez returna, ale to ma byc poradnik dla ludzi ktorzy sie na
@Trytka: wiem, że polszczyzna nie jest moja mocna strona. Zawsze możesz te błędy wytknąć to poprawie
Tak jak wspominałem na początku "naginam" delikatnie prawdę przecież nie napiszę że dołączamy inne klasy/funkcje bo zaraz będą pytania "ale jak dołączamy. Jak to dziala?"
Przecież nie będę pisał na samym początku o kompilacji, linkowaniu... może jeszcze napisać co to refactoring? To jest kurs dla początkujacych.
Nie pisałem o wszystkim, pisałem o
main(){};to nie jest poprawny program, jak już toint main(){}. Standard pozwala pominąć returna, pominąć int może pozwalać konkretna implementacja kompilatora.@fasadin:
No i oczywiscie jest srednik zaraz za klamra...
Nie mam zamiaru odwalac za Ciebie roboty, gdyby to byl jeden to spoko, a tak to musisz znalesc sobie innego jelenia.