Wpis z mikrobloga

No elo mirki. Ostatnio przeglądałem sobie najpopularniejsze polskie kanały powiązane z cs:go i... dostałem raka. Nie ma ani jednego kanału z wartościowym contentem. Praktycznie każdy najpopularniejszy kanał składa się z openingów/tradeupów/overwatchów. Przecież to nic w ogóle nie wnosi i nic się z tego nikt nie nauczy.
Dlatego sobie pomyślałem "hej, skoro nie ma żadnych poradników na jutube to może sam jakieś zrobię". Wiem, że kiedyś już robiłem jakiś tam poradnik i ciepło go przyjęliście (wpis miał ok. 150 plusów ( ͡ ͜ʖ ͡)), więc spróbowałem 2 dni temu znowu coś zrobić. Oto efekty.

Naprawdę mam dość już kserokopii kolejnego gimbusa drącego się "HEJ SIEMANKO KOCHANI" albo "DAJCIE ŁAPKĘ W DUPĘ NA ZACHĘTĘ". Pełno tego jest na jutubie i raka dostałem poważnego.

Na sam początek luźno, wezmę pod lupę granaty bo jestem maniakiem znajdowania różnych sposobów na ich rzucanie ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Mam plany zająć się CS-em od strony bardziej taktycznej niż od strony skinów. Myślę, że to w miarę dobry pomysł, co o tym sądzicie?
Tymczasem łapcie pierwszy poradnik ( ͡° ͜ʖ ͡°) wyśmienicie się bawiłem go montując. Próbowałem przedstawić smoke'i najprzejrzyściej jak się da.
#csgo #youtube
softenik - No elo mirki. Ostatnio przeglądałem sobie najpopularniejsze polskie kanały...
  • 50
@softenik: dokręcić byś mógł jeszcze efekty rzutu przed następną mapą :P a tak to film bardzo spoko, jak będzie de_inferno to pokaż sposób na zablokowanie sitea na b aby sobie pobiec na ruiny/ct w sumie nie wiem czy da radę cokolwiek znaleźć ale dobry byłby smoke też na typa co stoi na tej barierce od respa :P
@Jurigag: Właśnie miałem dokręcić, ale zapomniałem o tym. Chciałem aby w miejsce mapki poglądowej też się wyświetlał efekt rzucenia smoke'a. No cóż, w następnym filmie zrobię.
@softenik: Fajna sprawa - gdybyś szukał materiałów do następnych mapek to chętnie podzielę się wiedzą :p Samego D2 mógłbym uzupełnić o 2 fajne smołki do fejkowania ;) Masz w planach też jakieś taktyki czy tylko granaty? Mam sporo materiału na kompie, ale jakoś zawsze brakuje albo czasu albo chęci żeby to uporządkować. A skoro możesz z tego zrobić fajne filmiki to chętnie jakoś pomogę.
@Skibil: Po granatach mam plan aby zagłębić się w praktycznie każdy aspekt gry od ekonomię po przeróżne taktyki. Mam również w zanadrzu pewien plan na inną serię, ale tego nie zdradzę ( ͡° ͜ʖ ͡°). Jak możesz do podeślij na PW. Jak czegoś nie będę znał to na pewno zamieszczę to w filmie.
@softenik: Nawet największy debil chyba by się czegoś nauczył. I dobrze, będę umiał coś więcej ( ͡° ͜ʖ ͡°) A tak serio to wszystko ładnie wytłumaczone, i nie wiem co dalej napisać. No po prostu świetnie i leci sub z automatu.