Aktywne Wpisy

elozapiekanka +15
TLDR -szukam pracy jako java developer juz 4 msc i lipa
2 lata exp - inż
codziennie min 1 rozmowa z hr
srednio raz na tydz rozmowa tech
CV mam dobre bo HR dzowni
(mialem CV mniej kolorowe ale skumalem ze przegladaja baby z HR i jak jest zbyt skompliowane to one juz sie gubia)
Z HR spoko bo mam TECH rozmowy
TECH juz na pamiec znam przebiegi rozmow
15 minut mowia
2 lata exp - inż
codziennie min 1 rozmowa z hr
srednio raz na tydz rozmowa tech
CV mam dobre bo HR dzowni
(mialem CV mniej kolorowe ale skumalem ze przegladaja baby z HR i jak jest zbyt skompliowane to one juz sie gubia)
Z HR spoko bo mam TECH rozmowy
TECH juz na pamiec znam przebiegi rozmow
15 minut mowia

JulianGangol +67
Zaorana i zmasakrowana swolocz lewacka. Piekna riposta. Panie Mentzen wybrnal pan jak poeta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#polityka #polska #konfederacja #bekazlewactwa #bekazpisu #pis #wybory #4konserwy #neuropa #wydarzenia #heheszki #humorobrazkowy
#polityka #polska #konfederacja #bekazlewactwa #bekazpisu #pis #wybory #4konserwy #neuropa #wydarzenia #heheszki #humorobrazkowy

Całą resztę jak ustawić żeby była odpowiednia ilość wcięć, klamry w linii/nowej linii etc. to wiem.
Chcę osiągnąć coś takiego, że jest trochę rozpieprz w kodzie i np. metody publiczne przeplatają się z prywatnymi, są nie tak jakbym chciał i w ogóle jest tak brzydko, że Wujek Bob płakał jak czytał, to po zastosowaniu ctrl+alt+L będzie ładnie ustawione w kolejności np.:
[pola...]
metodyprywatne
konstruktory (najlepiej posortowane według ilości argumentów)
metodypubliczne
Ktoś/coś kiedyś robił takiego/widział plugin?
#programowanie
@Wyrewolwerowanyrewolwer: reformatowaniu
Nie ma nic złego w przeplataniu się metod publicznych/prywatnych. Ważne aby bloki kodu z daną funkcjonalnością były koło siebie, aby potem nie biegać od dołu do góry klasy cały czas. Jeśli koniecznie chcesz to możesz coś tam popatrzeć w zakładce Arrangement.
@hilemz: O, dzięki. Zabrakło mi słowa.
Niby nic złego nie ma, ale niesamowicie wpienia mnie jak po kilku/kilkunastu modyfikacjach kodu powstaje mi sieczka ostra, a tak to wiem że coś leci od najgłębszego/najbardziej prywatnego do najbardziej publicznego. A definicje metod użytych zawsze można podejrzeć skrótem.
konstruktory posegregowane po ilości parametrów?!!??
bloki z dana funkcjonalnością koło siebie!?!?
za duże klasy
wujek Bob płacze!!!
;)
.NET niech tam sobie żyje, ale jak w javie? Też coś takiego jest?!
Kolejność ustawiasz tutaj: https://i.imgur.com/OEVLz4N.png
Jak nadal nie działa, to
ctrl+shift+Li zaznaczaszRearrange code: https://i.imgur.com/iokRHZI.pngKlasyczny przyklad projektu ktory wyewoluowal z prototypu pisanego przez jedna osobe i spietego w pospiechu. Klasa rozbita na partiale po 1000 linijek. Ot taki koszmarek ktory