Aktywne Wpisy

Atreyu +686
W gorących jest wpis o 110kg OPie który dzielnie walczy z kasami obsługowymi, niszczy je, taranuje zamknięte bramki automatyczne i na koniec jeszcze poniża obsługę
Mam szczerą nadzieję, że to bait i z tego wszystkiego jest tylko grubasem
#c---------------a #zalesie #czarnyhumor #heheszki
Mam szczerą nadzieję, że to bait i z tego wszystkiego jest tylko grubasem
#c---------------a #zalesie #czarnyhumor #heheszki
źródło: Zrzut ekranu 2024-11-18 132312
Pobierz
scorp_gfx +48
tych wroclawskich gastronomow juz posralo do reszty z tymi cenami xD
ktos moze mi wytlumaczyc czym spowodowana jest taka cena? przeciez to jest doslownie woda, maka, sos pomidorowy i troche mozzarelli
#pizza #wroclaw #gastronomia
ktos moze mi wytlumaczyc czym spowodowana jest taka cena? przeciez to jest doslownie woda, maka, sos pomidorowy i troche mozzarelli
#pizza #wroclaw #gastronomia
źródło: 467471826_1513097126062653_2798682597652258021_n
Pobierz

czarna, biala, kolorowa, w paski, z dlugimi rekawami, z krotkimi, z bazaru czy z zary - wszystko jeden chooy. ma byc KOSZULA.
KOSZULA = WYGRYW.
no ja pyerdole. oczywiscie do ww koszuli trzeba byc SZCZUPLYM. gdzie tam k--s w koszuli - taki to nie ma brania. ma byc minimum -10 kg w stosunku do wzrostu bo inaczej d------i cie zleja. co za zyebana moda. przyjdzie takie bydlo, zbita masa wygladajaca TAK SAMO i dra ryje. "hej hej nananana hej hej hej" wywijajac tymi przeszczepami w gorze a d------i maja mokro na ten widok. co sie koorwa dzieje z tym swiatem. ja pyerdole, stoje sobie pod barem i widze dobrze dotyranego kolesia, ktory cos tam probowal podzialac z d------a. niby potanczyli, ale ona jakos niechetnie potem z nim gadala i s*******ila gdzies. za 5 minut widze ze sie z kims slimaczy - z kim? juz wiadomo. az slina im pociekla po tej zyebanej koszuli, ja yebie.
konkluzje sa proste - koksy moga isc na ryby. chcesz r----c d------i, zaloz KOSZULE , schudnij pare kg i drzyj ryja hej hej nana hej...
źródło: comment_5I6aXCC1Rj0lLbBXGKcsE4J49mKZQS2R.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Skyworld:
@dapaykk:
Nigdy nie chce mi się sprawdzać spoilerow jak jestem na telefonie XD