Aktywne Wpisy
#boomer here ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jest jakiś patent żeby słuchać sobie muzyki z #youtube na telefonie i w miedzyczasie coś robić w innej aplikacji / na innej karcie?
Tak żeby ten filmik w tle się nie pauzował jak przełączam karte albo odpalam jakąś aplikacje.
#technologia #kiciochpyta #telefony
Jest jakiś patent żeby słuchać sobie muzyki z #youtube na telefonie i w miedzyczasie coś robić w innej aplikacji / na innej karcie?
Tak żeby ten filmik w tle się nie pauzował jak przełączam karte albo odpalam jakąś aplikacje.
#technologia #kiciochpyta #telefony
frifinker +37
Tak wyglądają moje notatki po roku samodzielnej nauki języka chińskiego. Mój sposób jest dosyć prosty - robię codzienne minimum jedną lekcję w Duolingo (kurs angielski na chiński), zapisuje wszystko to czego nie jestem na 100% pewien (pisownię, wymowę i znaczenie). Zrobienie w ten sposób jednej lekcji Duolingo zajmuje mi około pół godziny. Przez pierwsze kilka miesięcy miałem większy zapał i robiłem lekcje w dwóch różnych aplikacjach -duolingo oraz busuu. Zrezygnowałem z busuu
Zdecydowanie wydłużył się start. Jak mogę sprawdzić co najlepiej wyłączyć?
Co jakiś czas zaczyna też mocno pracować dysk, co wyraźnie słychać. Najczęściej przy włączonym Chrome.
Nie wiem czy to jakieś pasożyty, użyłam CCLeanera i Malwarebytes AntiMalware.
Podać jakieś logi? W zamian oferuję pyszne placki ;)
#komputery #pomocy #pytanie #cyckii