Wpis z mikrobloga

@XAIMEII: po prostu na czacie wywiązała się dyskusja i typo jest przekonany że człowiek rodzi się dobry i ma sumienie. Może dałem mu do myślenia może nie. Się zobaczy. (ewolucję też odrzuca)

Nie wciskaj tutaj podstawówki. Wśród dorosłych ludzi też zdarzają się takie rozmowy.
@akumu: Mówisz jak mój różowy ( ͡° ͜ʖ ͡°) ruchasz się?

@MarianoaItaliano: No to prawilnie, ja jak miałem w pracy nocki to był niezły festiwal #!$%@?, bo zawsze jak się ze znajomymi żegnałem to mówiłem " Cześć, wyśpijcie się " nawet, jeśli odprowadzałem ich o godzinie 16 xD Siła przyzwyczajenia :D

@Mikasala: Gardło to najgorsze co się może przytrafić z rana, ani zasnąć, ani przełykać
No to prawilnie, ja jak miałem w pracy nocki to był niezły festiwal #!$%@?, bo zawsze jak się ze znajomymi żegnałem to mówiłem " Cześć, wyśpijcie się " nawet, jeśli odprowadzałem ich o godzinie 16 xD Siła przyzwyczajenia :D

@XAIMEII: Oprócz mnie na zakładzie do 4 rano jest tylko dozorca - Pan Mietek i jakiś mechanik w razie czego :P Dopiero od 4-5 zaczynają się schodzić ludzie. Jak były solidne mrozy