Aktywne Wpisy
niech_ktos +38
Szkoła podstawowa gdzie zapisuję mojego bąbelka umieściła listę osób zakwalifikowanych - pełne imię i nazwisko ponad 150 dzieci na głównych drzwiach szkoły i sobie to wisi od kilku dni. Zgłaszać to gdzieś?
#szkola #niebezpiecznik #dzieci
#szkola #niebezpiecznik #dzieci
saakaszi +895
JA PxxxxxxE, CZY WY TO WIDZICIE!
Ponad 576 mln zł agencja decyduje się przeznaczyć na zakup agregatów prądotwórczych. Na ich dostawcę, bez żadnego postępowania przetargowego, wybiera świeżo powstałą komandytowo-akcyjną spółkę Seltet z Warszawy, firmę bez doświadczenia w obrocie tego typu sprzętem.
Dostarczaniem agregatów prądotwórczych dla walczącej z Rosją Ukrainy RARS chwaliła się na swojej stronie internetowejRządowa Agencja Rezerw Strategicznych
Założycielem i komplementariuszem Seltet jest Paweł Szopa. Wspólniczką jego matka Wiesława, na którą
Czy ktoś z szanownych Mirków używa/używał foteli DX Racer (nie DX Seat!) i może z czystym sumieniem polecić/odradzić kupno, ewentualnie podzielić się wrażeniami z użytkowania? Zastanawiam się nad modelem OH/RF0/NW i ewentualnie podstawką pod myszkę. Komentarze na forach i artykuły na blogach wahają się od bardzo dobrych po entuzjastyczne, ale wiadomo - różnie bywa z ich wiarygodnością :)
Ja używam fotela Akracing od października ( generalnie wyroby akracer-a dxracer-a i była jeszcze chyba jedna firma są bardzo podobne). Wahałem się czy wydać tyle pieniędzy na fotel, pojechałem nawet specjalnie do Agaty meble ( mieli cały jeden fotel najtańszej wersji). Generalnie okazały się bardzo wygodne ( zarówno tamten "gorszy" jak i ten, który mam). Nie żałuję ani trochę. Jedyne co mnie ciut martwi to, że w fotelu może mi
@PawlikusOKS: gdzie kupowałeś? Bo wg mojego researchu dxracer.pl to domena należąca do byłego dystrybutora marki w Polsce, który raczył był podpierniczyć know-how i podszyć się pod markę jako DX Seat, no i teraz jedyną polską dystrybucję znalazłem na fotelebiurowe24.pl, a oficjalna strona producenta woli wysyłać do Serbii niż do nas :(
Jak długo siedzisz? Jeśli to nie tajemnica :) Ja
Na pierwszy siad wrażenia są wspaniałe - fotel regulowany w każdej płaszczyźnie, bardzo wygodny, ani za miękki ani za twardy.
Po dłuższym użytkowaniu:
- Poduszki w komplecie jednak nie są fajne - Górna nie daje się idealnie ustawić - ślizga się, bo oparcie się zbiega do góry i po jakimś czasie poduszka zjeżdża do góry. Ustawiona optymalnie pod głowę - bardzo
@Waspin: widzę zdania podzielone, na niekorzyść poduszek.
Szef Wam kupił wersje dopasowane do rozmiarów użytkowników, czy jeden model hurtowo? Bo na stronie widzę spore różnice między modelami, w zakresie wzrostu, wagi i szerokości
https://www.akracing.pl/?action=szczeg_osz&id_kat=001&id_asort=402
Generalnie nie jestem najchudszym człowiekiem na ziemi ( takie ładne określenie na powiedzenie, że jestem raczej gruby ;) ), więc wybierałem fotel o większym siedzisku, pasujący pod mój wzrost. Pracuje z domu, przy kompie plus oglądam filmy czy gram więc codzienne 8h+ w fotelu. Do mojego fotelu nie ma poduszek, oparcie jest profilowane.
@Waspin: #wroclaw, w Warszawie bywam dwa razy do roku i dwa tygodnie temu był ten pierwszy, ale dziękuję za zaproszenie :) Niemiecki dystrybutor ma chyba sklep w Berlinie, trzeba będzie się wybrać.
Ok, to roboczo założę możliwość, że to kwestia niedopasowania modelu do
Agata meble http://www.agatameble.pl/produkty/produkt/krzesla-i-fotele-biurowe/krzeslo-komputerowe Tylko z tego co pamiętam płaciłem taniej (mam go już kilka miesięcy).
Z tym to różnie. Jak był termin na inżynierkę to siedziałem po 10h z przerwami. Generalnie ani razu jeszcze mnie nie bolały plecy po jakiejkolwiek sesji.
1. Problemy z poceniem w lato, o których pisał @Waspin, ale do przeżycia.
2. Jakiś miesiąc temu zepsuł się mechanizm podnoszenia + jego mocowanie (fotel buja się na boki i zjeżdża w dół) - musiałem kontaktować się z dxracer.com po nowe części (gwarancja - dxracer.pl oficjalnie już nie działa, ale polecam fotelebiurowe24.pl