Aktywne Wpisy
Extaco +2
W grudniu 2022 poznałem się z moją obecną (8 lat młodszą) dziewczyną na #badoo i od lutego 22 jesteśmy ze sobą i mieszkamy razem - wcześniej po 7-letnim związku, który był zupełnym niewypałem, to można to porównać do piekła i nieba(obecnie). Wpadliśmy na pomysł, żeby założyć sobie wspólnego instagrama, z którego zrobimy pamiętnik. Założyłem też tłiterka, gdzie będziemy mogli pisać tam jakieś swoje przemyślenia i odpowiedzi i mam dla was taką historię
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Już pomijając absurdalny fakt powoływania się na jakieś medium (wpisz jakikolwiek tytuł z jakiegokolwiek kraju) w celu pokazania ich (najczęściej odmiennego od naszego światopoglądu) i potwierdzenia w ten sposób swoich poglądów na daną sprawę -"No skoro już oni (tytuł medium) nawet to piszą to TO MUSI BYĆ PRAWDA CO NIE?".
Bardzo dobrze odpowiedział mu (choć nie była to odpowiedz merytoryczna, a sarkastyczna), moim zdaniem, prof. Dudek.
A tak poza tym to więcej takich debat.
PS Odpierając potencjalne zarzuty - nie popieram w tej debacie red. Wildsteina. Raczej bliższe są mi opinie prof.Dudka.
PS 2 Tak - nadużywam nawiasów.
#4konserwy #polityka #sierakowski #media #dziennikarstwo
Najbardziej żałosne jest to jak Sierakowski i GW kopią Razem za to, że nie przyłączyli się do Kodu, jakby tylko oni mieli monopol na opozycję