Wpis z mikrobloga

@Twinkle: co za roznica, czy zaplaci sie 20gr wiecej za kg jezeli ser jest już pokrojony?

@Noct: ja zawsze sprawdzam ceny sera na wage i tego paczkowanego i biore ten, ktory sie bardziej oplaca i zgadnij co... zazwyczaj roznica jest paru groszy, wiec biore paczkowany i już od razu pokrojony.
  • Odpowiedz
@pesia: Jeśli nie umiesz sobie ogarnąć jego składu, to zawsze można sugerować się producentem i krajem pochodzenia.

Mlekovity, Łowicze

Myślałem, że rozmawiamy o serze, a nie "żółtym w plastrach".
  • Odpowiedz
@pesia: O gównoprodukcie z gównoproduktów, który obok sera nawet nie leżał. Tak, nawet chlorek wapnia mi przeszkadza, bo używając dobrego mleka, nie jest potrzebny. Poza tym nie wiem, leżakowanie, dojrzewanie?
  • Odpowiedz
Dla niektórych ta jedna bułka to ogromna różnica.


@Twinkle: A dla innych nie. Jak kogos stac to niech robi ze swoimi pieniedzmi co chce, a jak innego nie stac to moze zamiast opowiadac innym co powinni robic niech sie lepiej zastanowi co zrobic zeby go bylo stac.
  • Odpowiedz