Aktywne Wpisy

Mówcie co chcecie ale perspektywa dalszego ocieplania klimatu jest naprawdę niepokojąca. Wyobraźcie sobie, że za kolejne 20-30 lat w Afryce letnie temperatury sięgałyby po +55,60° C. Przecież to się prędzej czy później skończy jakąś naprawdę masową wędrówką ludów w kierunku Europy czy wojnami o wodę.
I żeby nie było - nie chce kolejnej gównoburzy o papierowe słomki, nie jestem ekoświrem.
Można długo dyskutować na temat wpływu człowieka na klimat, ale prawda
I żeby nie było - nie chce kolejnej gównoburzy o papierowe słomki, nie jestem ekoświrem.
Można długo dyskutować na temat wpływu człowieka na klimat, ale prawda
źródło: temp_file7260922675081997712
Pobierz
Banita2025 +99
Konfederacja jako jedyna partia w sejmie głosowała przeciwko uchwale upamiętniającej ludobójstwo dokonane na Tatarach krymskich przez ZSRR w 1944 roku.
#polska #polityka #bekazkonfederacji #rosja
#polska #polityka #bekazkonfederacji #rosja
źródło: konfaruSSka
Pobierz

#torrent #warez #muzyka
Link od @lubie_bobry nie pozwala mi się zarejestrować :/
Komentarz usunięty przez autora
Niedawno otworzyli rejestrację, nie trzeba mieć już zaproszenia.
Swoją drogą jakie znasz inne miejsca gdzie pojawiąją releasy? Szczególnie interesuje mnie polska muza we flac. Na e-rock było mnóstwo perełek, płyt których nie idzie dostać.
Oprócz tego to rutracker jest bardzo pomocny oraz różne strony na blogspocie czy wordpressie. Polskie Muzeum Cyfrowe ma dużo fajnych rzeczy. Polecam. I ciągle coś nowego jest publikowane, a admin ma nawet fajny styl pisania, więc nawet jak wiem