Wpis z mikrobloga

Im dłużej to czytam, tym bardziej zastanawiam się czy większość społeczeństwa piszącego na mirko rzeczywiście cofnęła się do poziomu umysłowego nastolatka, po czym nagle uświadamiam sobie że przecież... zaczęły się ferie. Uff, całe szczęście to tylko gimbaza ( ͡° ͜ʖ ͡°) No nic, trzeba przeczekać...

A tak przy okazji, może @Xanthia trochę zbyt emocjonalnie podeszła do sprawy... ale w gruncie rzeczy ma rację. Bo z jakiej paki całą winą obarcza się dziewczynę (z Hondy), a nie facetów których zachowanie zademonstrował nam Klopsztanga? Skoro widział, że dziewczyna ma chłopaka, to po co ją bajerował? No właśnie, gdyby faceci nie byli takimi żałosnymi oportunistami, nie byłoby tylu zdrad. Chcecie naprawiać świat, zacznijcie od siebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#xanthiacontent
  • 4
@mixplus: Jeżeli się z kimś jest na poważnie, to się nie łapie na takie zagrywki. Proste. Jeżeli ja mam dziewczynę, to choćby mnie próbowała uwieść miss świata to się jej to nie uda. Na tej samej zasadzie powinno to działać w drugą stronę. Jeżeli tamtej było tak źle w tym związku, to powinna się zastanowić, czy chce go ciągnąć dalej i porozmawiać ze swoim sebiksem, a jeżeli dojdą do wniosku, że