Wpis z mikrobloga

czy to prawda ze gm wlasnie rozdal kilkanascie yalahari partow? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

czy to ten slynny strzal w stope czy mi sie wydaje?
#mirkots
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Huffy: Ale po 1. Psuje ekonomię serwera. Po 2. Psuje balans między graczami (w topkach graczy 1-2 mlvla czy dista to bardzo duża przewaga.) Po 3. Rozdawanie itemów niedostępnych dla każdego gracza to najgorsze posunięcie. Jeżeli już ich boostujecie za frajer to dajcie też szansę innym na zdobycie tego. (np. z questa, w którym na końcu jest ów zabity wczoraj boss/y)
  • Odpowiedz
@Rahan90: War to inaczej wojna. Toczycie wojnę, skoro się non stop bijecie. Nie musi ona widnieć na stronie jako typowy "war". I to nie od nas zależy czy będzie on zaakceptowany przez którąś ze stron.
  • Odpowiedz
  • 0
@Rahan90: serio? Foch? Najpierw wyrzuty, że za bardzo się mieszamy w grę, a teraz jak nie chcemy ingerować i zmuszać kogoś do czegos to znów źle.
  • Odpowiedz
@Huffy: Uważam, że jak się komuś wypowiada wojne na serverze PVP to nie powinno być czegoś takiego jak oczekiwanie na zaakceptowanie guild war. Takie rzeczy mogą być na serwerach nonpvp, ale nie w przypadku gdy bijemy się z dwoma gildiami, które mają prawie 133 osoby w gildi co za tym idzie nie jesteśmy w stanie nic zrobić, bo każdy wbija Black skulle albo i bany. W tym wypadku wychodzi na
  • Odpowiedz
@Rahan90 @Huffy
To wy sterroryzowaliście serwer lejąc wszystkich wbijających wam na respawn, "prywatne expowisko" kto to powiedział? nie ma takich rzeczy, my się potrafimy między sobą dogadać, a wy dogadujecie się tylko sami ze sobą, niestety to nie jest serwer dla 13 gniewnych rebornów tylko dla mirków i my ten temat wyjaśniamy. Uwierz mi że swoim pkowaniem każdego kto chciał do was podbić lvlem zniechęciliście bardzo dużo ludzi do gry.
  • Odpowiedz
  • 0
@Rahan90: nigdy nie powiedziałam, że mogą nie akceptować byście nie pograli - nie wiem czemu tego nie robią, może się boją, może mają inny powód, nie wiem, nie mieszam się w to, zmusić ich do zaakceptowania wara nie mogę.
  • Odpowiedz