Wpis z mikrobloga

@jabadabadupka: I twoim zdaniem oznacza to, ze @klopsztanga ktory swiadomie flirtowal i prowokowal ma to wrzucac na wykop a po niej wszystkie nołlajfy z wykopu maja jezdzic? Nie mam zdania na temat tehgo czy dobrze, ze @Xanthia rzucial to do jakiejs prasy czy gdzies. Ale ze nie wziela udzialu w jakims wykopowym linczu jak stado to juz szacun. Najbardziej mnie dziwia jednak kobiety ktore tak bezwglednie kibicuja temu teatrzykowi. Przeciez serio
@jabadabadupka: Odpowiem w sposob na pewno dla Ciebie nieakceptowalny. Jestem pewien, ze dzieli nas sporo lat zycia jak i doswiadczenia zyciowego. Zycie i swiat nie sa zero jedynkowe i czarno biale. Prawie kazda dziewczyne da sie uwiesc, kwestia sporona pozostaje ile chce sie poswiecic na to czasu i srodkow. Ta karyna zachowala sie karygodnie ale powtarzam, byla na bank prowokowana przez klopsztange ktory w tym flircie bral udzial (widac to nawet
@Rzuku: Ja za to najbardziej nie rozumiem ludzi ktorzy z pozycji klawiatury na podstawie wykopowej afery pisza o tej calej xathi jako o #!$%@? i najchetniej to nasraliby jej do lozka.