Wpis z mikrobloga

@lechwalesa:

Cenckiewicz w dalszym ciągu pomawia mnie, opowiada kłamstwa , łamie prawo .Panie Cenckiewicz Stanowisko IPN dawno temu otrzymałem .i Pan je zna ,,POKRZYWDZONY".

Wyroki sądowe wszystkich instancji też Pan zna .Wszystkie przez Was przegrane udowodniają Wasze kłamstwa i

pomówienia .

Odrzucona Wam Kasacje .Odrzucono wam próbę założenia nowej sprawy rzekomo na nowych znalezionych dokumentach .

Panie Cenckiewicz jak to możliwe by pracownik na Państwowej posadzie nie szanował prawa i wyroków sądowych , a wręcz ustawiał się przeciw .

Pan może wystąpić do sądu i jak Pan wygra to może występować twierdząco , a na dziś w świetle prawa Pan popełnia przestępstwo karalne , a te Pana gnioty książkowe będą Pana oskarżać .
  • 10
@lechwalesa: Cytat z Wykop.com
lechwalesa 5 godz. temu

0

@lechwalesa:

Panie Cenckiewicz Stanowisko IPN dawno temu otrzymałem .i Pan je zna ,,POKRZYWDZONY".
Wyroki sądowe wszystkich instancji też Pan zna .Wszystkie przez Was przegrane udowodniają Wasze kłamstwa i pomówienia .
Odrzucono Wam Kasacje .
Odrzucono Wam próbę założenia nowej sprawy rzekomo na nowych znalezionych dokumentach .
Panie Cenckiewicz jak to możliwe by pracownik na Państwowej posadzie nie szanował prawa i wyroków
@klikus: 28 czerwca 2008
Polowanie na Czerwonego Kapturka

Jarosław Kaczyński twierdzi, że jako szef Kancelarii Prezydenta Lecha Wałęsy widział oryginały odręcznych donosów TW "Bolka", którym był Wałęsa. "Kaczyński jest niezrównoważony" - mówi Lech Wałęsa. Zdaniem Milczanowskiego, który miał te dokumenty pokazać Kaczyńskiemu, twierdzi, że obecny szef PiS "po prostu kłamie". Kto więc mówi prawdę, a kto opowiada bajki - być może dopiero historia pokaże. Tylko dlaczego w tej bajce myśliwy chce
@edward-janus: droga do prawdy jest kręta. To jasne.
Pytanie - dlaczego gdański IPN robi debatę o Bolku z ograniczoną ilością gości w zakmnietym pomieszczeniu? Przecież nie ma się czego bać i wstydzić. @lechwalesa - rozumiem, że zrobisz z tego stream live, prawda? Bo nie będzie tam tylko kapitan Wachowski, Drzycimski, Skórzyński, czy Hlebowicz, prawda?