Wpis z mikrobloga

Witajcie mirki i mirabelki, jest wśród was jakiś fanatyk #tenis ? poniekąd to trochę #csiwykop, z garażu wygrzebałem rakietę tenisową widoczną na zdjęciu, za cholerę nie mogę znaleźć w internetach niczego na jej temat, najbardziej zastanawia mnie jej profil.. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
odkąd pamiętam taka była, to jakiś wyjątkowy egzemplarz czy na starość nabawiła się krzywicy ? :D
liczę na pomoc i oferty ( ͜͡ʖ ͡€)
w.....n - Witajcie mirki i mirabelki, jest wśród was jakiś fanatyk #tenis ? poniekąd ...

źródło: comment_E2ZDQmSOYWSFv4DpYxR98d18iLWUiqFG.jpg

Pobierz
  • 6
@wala-adrian: Drewno się odkształca w dużej wilgotności. Gdyby była prosta - mogłaby być hitem.
Zawsze chciałem zagrać drewnianą rakietą na trawie, ale nie takiej rakiety, ani nawet trawiastego kortu niet. :]
@noffi: tego modelu raczej zaprzestali w latach 80tych, spróbuję naprostować, trochę pomoczymy z napinaczem i się okaże :)

@thewickerman88: ludzie robią wiele irracjonalnych rzeczy, nic o tenisie nie wiem więc pytam, tak samo jak dla wielu dziwne mogło być popylanie na bmxie bez hamulców i łańcucha ale sam tak kiedyś jeździłem :)
Każda dziedzina ma swoje tajemnice ( ͡° ͜ʖ ͡°)

na pokrowcu taka naklejka
w.....n - @noffi: tego modelu raczej zaprzestali w latach 80tych, spróbuję naprostowa...

źródło: comment_Zow0ltqo72nP5AXw4G7pt44GgmVqqQMm.jpg

Pobierz