Wpis z mikrobloga

Poddaje sie zaden ze mnie cashowiec takze nie ma co sie oszukiwac i sie meczyc mozecie mnie nazwac loserem. Poddaje challenge cash zaczynam challenge spin n go(10k spin n go rozne stawki zaczynajac od stawek za 1$) ktory zaczalem 15 stycznia update bede wrzucal pod tymi tagami a tutaj plus wykres z pt4 zeby ladnie widoczne bylo a to moj wykres nieudanego casha...
#poker
#supremin1chalenge
#wyzwaniepokerowe
supremin1 - Poddaje sie zaden ze mnie cashowiec takze nie ma co sie oszukiwac i sie m...

źródło: comment_wFp6Naz46tTe7E5ukFxMdyFIoYFftOQa.jpg

Pobierz
  • 14
@supremin1: co do rodzaju gier sam decydujesz, albo wliczasz tylko wyniki ze spinów albo spiny i mtt/sng, tu już masz wolną rękę na co chcesz bankroll w ramach wyzwania przeznaczyć. Update do tagu #wyzwaniepokerowe najlepiej jest wrzucać raz na tydzień w niedzielę, podsumowujący cały poprzedni tydzień. Oczywiście możesz też wrzucać dzienne aktualizacje ale wtedy prosiłbym o używanie tylko twojego tagu :D
@MarekKillerMirek: byłem zafascynowany promocją na nl10 KK<AA i dzięki :D, potem stwierdziłem, że będę grał steady i się udało. Na NL5 naczytałem się jak to nie 3betują itd, więc trochę poszalałem, tilt też zrobił swoje. Teraz gram 8 stolików nl10 i skupiam się na grze bardziej niż na grindzie.