Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
hehehej +90
Was też to #!$%@? w polskich filmach że są tak #!$%@? nagrane pod względem dźwiękowym? Wszystko nagrane naraz i #!$%@? słychać jak się nie #!$%@? dźwięku w telewizorze na dużą głośność. W filmach z Europy zachodniej czy z USA nawet jak cichutko sobie włączę to zajebiście slychac dialogi

Na jednym tutorialu widziałem jak koleś === "15k/month", kodził javascript w sublime text 3 i gdy przy funkcji dawał jakąś swoją nazwę np. getperimeter, to z automatu mu jakiś plugin do sublime-a zamieniał na getPerimeter.
Czyli jest jakiś plugin co z automatu zamienia małą literę na dużą w w kilku słownym wyrażeniu ? czy się przewidziałem ?
nie nie, użył nazwy pierwszy raz. Nie pokazywało podpowiedzi, tylko w czasie pisania jak kończył słowo, litera sama automatycznie? zmieniła się na dużą.
@czubekpalca: no właśnie nie rozwijał żadnego skrótu tabulatorem, pisał pełne słowo.
@kodkreskowy: tu musisz chyba użyć manualnie kombinacji klawiszy? u niego wyglądało jakby to robił automat w trakcie pisania.
Linter + autocorrect. Np taki https://github.com/jshint/fixmyjs/
Mam sublimelinter-jshint i nie wiedziałem że też tam można to ustawić. Tylko opcja widnieje na liście przestarzałe i do usunięcia w next major jshint release.