Aktywne Wpisy
oficjalniemartwa +11
Dziś jestem #!$%@? psychicznie total, a wy?
michalxd21 +31
Tak tylko przypomnę że minęło prawie pół roku od #pandoragate i nikt oficjalnie nie poniósł konsekwencji (a wątpię by po tak głośnej aferze nie było doniesień o zatrzymanych).
-Pingwin se siedzi w UK, pytanie czy w areszcie czy może we własnej norze,
-Gargamel po prostu wyłączył se kompa,
-Dubiel czeka na moment aż wrócić,
-Boxdel to se trochę popłakał i co najwyżej stracił na mieszkanie co kupił młodej za nagłą zmianę narracji,
-Pingwin se siedzi w UK, pytanie czy w areszcie czy może we własnej norze,
-Gargamel po prostu wyłączył se kompa,
-Dubiel czeka na moment aż wrócić,
-Boxdel to se trochę popłakał i co najwyżej stracił na mieszkanie co kupił młodej za nagłą zmianę narracji,
#jd
#alliexpress
Mirki alleluja. W końcu dostałem Nubie 9 Max kupioną 12/12/2015. Powiem wam, że top półka telefon kozak. Miałem trochę zamoty bo trafił na celny ale się udało i naliczyli cło od 139 a nie 179. To dzięki jednemu mirkowi #lochfyne który doradził mi wysłać papiery zanim dostane list (na paczce była pełna kwota). Teraz testuje, nie zmieniam romu ( V3.0.8) bo jest wszytsko po angielsku więc mnie jakoś nie boli. Jakby ktoś miał jakieś pytania chętnie odpowiem
#konfesjonaltotakiedziwneslowo - vatu zapłaciłem 125 zł plus opłaty 132,09 total
Komentarz usunięty przez autora
@lochfyne
Wołajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W ogole smieszne jak ludzie pytaja o lagowanie :D W HTC One M7 byla gorsza specyfikacja a juz to wystarczylo by byl plynny w praktycznie kazdym codziennym uzytkowaniu, tutaj jest tez bez zarzutu. Moze tylko jak komus zalezy na benchmarkach i graniu w gry powinien popatrzec na inne telefony, wtedy zauwazy