Aktywne Wpisy
izzo +115
washington +113
#wojna #ukraina #rosja
Cywile, którzy uciekli z Kurskiego obwodu, mówią, że zostali zmuszeni do wyjazdu z powodu zniszczeń. Pewna kobieta pewnie opowiada o zagranicznych najemnikach - Polakach (xD). Nazywa ich mordercami, choć przyznaje, że nie strzelali do cywilów.
[Disclaimer - duze prawdopodobienstwo ze rozmowy są "inspirowane" dla celów propagandowych, podobnie jak sławne babuszki putina]
Cywile, którzy uciekli z Kurskiego obwodu, mówią, że zostali zmuszeni do wyjazdu z powodu zniszczeń. Pewna kobieta pewnie opowiada o zagranicznych najemnikach - Polakach (xD). Nazywa ich mordercami, choć przyznaje, że nie strzelali do cywilów.
[Disclaimer - duze prawdopodobienstwo ze rozmowy są "inspirowane" dla celów propagandowych, podobnie jak sławne babuszki putina]
Poważnie, żaden Mirek nie jest zainteresowany wspólnym polataniem statkiem kosmicznym? W piątek czy już weekend pewnie uda się znaleźć kilka godzin, gdy wszyscy będą mieli czas by pograć, tylko najpierw fajnie by było, gdyby się kilka osób zgłosiło. W czterech można już spokojnie ruszyć, ale pełna załoga byłaby oczywiście najlepsza.
#pulsarlostcolony #startrek #gry #steam #coop #elitedangerous i może trochę przesadzam, ale dorzucę #kerbalspaceprogram.
Poniższa seria jest dosyć dobrze zrealizowana.
@blutusz: Podaj konkretniejszą godzinę, ja dzisiaj dostępny będę dosyć długo.
@tage: A od której tak mniej-więcej?
@tage: Ja natomiast od 19 mogę zagrać. To poczekamy jeszcze chwilę, zobaczymy, czy da dzisiaj radę coś polatać może. W niepełnym składzie po bezpiecznych sektorach nie tak ciężko, będzie już
A napiszcie Mirki o jakich godzinach by wam pasował piątek lub sobota, bo w sumie doszedłem do wniosku, że nie chce mi się każdego z osobna oprowadzać, no i w sumie najlepiej, jak od razu wszyscy będą.
Od razu wołam @Lisiu, jak wszystkim trochę wolnego czasu będzie się pokrywać, to super. Ja w piątek i sobotę będę dostępny o prawie dowolnych