Wpis z mikrobloga

Ponawiam propozycję z tego wpisu.
Poważnie, żaden Mirek nie jest zainteresowany wspólnym polataniem statkiem kosmicznym? W piątek czy już weekend pewnie uda się znaleźć kilka godzin, gdy wszyscy będą mieli czas by pograć, tylko najpierw fajnie by było, gdyby się kilka osób zgłosiło. W czterech można już spokojnie ruszyć, ale pełna załoga byłaby oczywiście najlepsza.

#pulsarlostcolony #startrek #gry #steam #coop #elitedangerous i może trochę przesadzam, ale dorzucę #kerbalspaceprogram.
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pertaseth: Nie ma DRM-ów, więc jeśli nie jesteś pewien, czy chcesz ją kupić, możesz wypróbować za darmo. Ja tak zrobiłem, kupiłem ją po tygodniu. Autorzy przy niej porządnie pracują i naprawdę starają się zadowolić graczy, więc bym miał niespokojne sumienie, gdybym tego nie zrobił.
  • Odpowiedz
@kuskoman: Ja dotychczas latałem w sumie tylko z randomami, no ale przypuszczam, że ze stałymi ludźmi byłoby lepiej, bo wtedy statek nie jest tylko kupą metalu o danej nazwie, ale właśnie tą stałą załogą. Coop jest bardzo ważny, bardzo często jak jedna osoba zawiedzie, kończy się to destrukcją okrętu (jeśli bitwa wchodzi w grę).
  • Odpowiedz
@Areooo51: Tzn. bez mikrofonu da się, ale to tylko jako pilot, bo tam jest najmniej "sprzężenia". Głównie otrzymuje się rozkazy, od analizy otoczenia jest osoba na stanowisku naukowym. No, ale z drugiej strony bez mikrofonu trochę słabo ze zwiadem na planetach.
@blutusz: Podaj konkretniejszą godzinę, ja dzisiaj dostępny będę dosyć długo.
@tage: A od której tak mniej-więcej?
  • Odpowiedz
@blutusz: Moje ograniczenie jest troszkę takie, że jak będę korzystał z mikrofonu po 1 w nocy, to mogę odrobinę domowników podirytować ( ͡° ͜ʖ ͡°). No, ale jak by o parę decybeli podkręcić czułość...
@tage: Ja natomiast od 19 mogę zagrać. To poczekamy jeszcze chwilę, zobaczymy, czy da dzisiaj radę coś polatać może. W niepełnym składzie po bezpiecznych sektorach nie tak ciężko, będzie już
  • Odpowiedz
@blutusz: @tage: @mieffer:
A napiszcie Mirki o jakich godzinach by wam pasował piątek lub sobota, bo w sumie doszedłem do wniosku, że nie chce mi się każdego z osobna oprowadzać, no i w sumie najlepiej, jak od razu wszyscy będą.
Od razu wołam @Lisiu, jak wszystkim trochę wolnego czasu będzie się pokrywać, to super. Ja w piątek i sobotę będę dostępny o prawie dowolnych
  • Odpowiedz