Aktywne Wpisy
Bodzias1844 +410
XD
#rutkowski
#rutkowski
przecietny_facet +45
Pokłóciłem się dziś ze swoim #rozowypasek bo nie miała ochoty na sex. Wyjąłem koszulę z szafy i zacząłem ją prasować. Na pytanie po co prasuję koszulę odpowiedziałem że idę do klubu. Ona na to "a co jest w klubie?". Odpowiedziałem że studentki. #!$%@?ła się, sięgnęła do lodówki po śmietanę i wylała mi na koszulę xD coś czuję że jednak bedo dzisiaj seksy #zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow
Moja Ślubna tworzy #bizuteria w technice #sutasz i #shibori. Więc tak sobie pomyślałem, że skoro i tak tu godzinami siedzę to może podzielę się z Wami tą wiedzą i zaproszę Was do odwiedzenia Sklepu, poczytania Bloga albo zalubienia profilu na FB.
Biżuteria jest piękna i unikatowa, bo Ślubna wymyśliła, że cokolwiek zrobi będzie to tylko w jednym egzemplarzu. Możliwe zamówienia na specjalne okazje.
Kupowanie, zalubianie lub komentowanie mile widziane :) a ja dostanę się do grupy #januszebiznesu i do końca życia będę pił browar i grzebał gwoździem w uchu siedząc w siatkowym podkoszulku :)
#uk, #rozowepaski, #bizuteriaartystyczna, #bizuteriaautorska, #prezent, #bizuteria, #kolczyki, #reklama,