Aktywne Wpisy

A ja mam taką nocną rozkmine niczym Bonus BGC
Czy na Wykopie dalej udzielają się Mirki co na Fame2 wspierali Magicala na żywo w walce z Rafonem?
#danielmagical #famemma #patostreamy #rafonix
Czy na Wykopie dalej udzielają się Mirki co na Fame2 wspierali Magicala na żywo w walce z Rafonem?
#danielmagical #famemma #patostreamy #rafonix
Dobry wieczór,
Może niektórzy z Was uznają to za przemyślenia typu "Kto pytał?" albo "O jeden kieliszek przy wielkanocnym stole za dużo", ale czuję potrzebę uzewnętrznienia
Mianowicie - jest #!$%@?. Im dłużej żyję, tym bardziej uświadamiam sobie, że ten tag to jedyne miejsce, gdzie spotkam odpowiednich ludzi. Widzę, co się dzieje wokół mnie bezpośrednio i w otoczeniu. Sytuacja na rynku jest tragiczna
Poświęciłem trochę czasu, by wyglądać dobrze. Zrzutka naście kilo, barber
Może niektórzy z Was uznają to za przemyślenia typu "Kto pytał?" albo "O jeden kieliszek przy wielkanocnym stole za dużo", ale czuję potrzebę uzewnętrznienia
Mianowicie - jest #!$%@?. Im dłużej żyję, tym bardziej uświadamiam sobie, że ten tag to jedyne miejsce, gdzie spotkam odpowiednich ludzi. Widzę, co się dzieje wokół mnie bezpośrednio i w otoczeniu. Sytuacja na rynku jest tragiczna
Poświęciłem trochę czasu, by wyglądać dobrze. Zrzutka naście kilo, barber

tl;dr
Potrzebuje pomocy, chciałem pobawić się w stworzenie API do czegoś co nie posiada API, chciałem robić statystyki z jednego tematu na forum, ale nie wiem jak zabrać się za to w #php czy #js bo wydaje mi się, że #js też by się nadał. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Na spróbowanie użyłem https://www.kimonolabs.com/ ale miał wadę, która skreślała, a mianowicie odświeżanie co 15min do tego nie śledził ostatniej strony mimo specjalnie danego linku, po prostu błąd i koniec... I teraz to główne pytanie jak "parsować" kod CSS do JSON czy też arraya przy użyciu #php czy też #js.
Przykład jakbym chciał szukać po CSS:
## div >div > .messageAuthorKompletnie nie wiem jak to wpisać w google. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@rozdajozadarmo: Tutaj mniej więcej co bym chciał osiągnąć, wskazując na klasę mam zaznaczone dane, które mnie interesują, na podobnej zasadzie działało to kimonolabs, podawało wybrane dane ze strony.
źródło: comment_TLUkJKdHyMMYFHnU3NirUQ9Cfuutr0gf.jpg
PobierzWydaje mi się, że chcesz na podstawie kluczy i wartości css danego elementu utworzyć JSON, ale nie mam pewności czy o to ci chodzi.
Napisz może nie co chcesz zrobić, ale jaki problem chcesz rozwiązać za pomocą tego patentu. Wydaje mi się, że złą drogę wybrałeś do rozwiązania jakiegoś problemu. Napisz coś więcej o problemie, zostawmy ten JSON przez chwilę.
https://jsfiddle.net/49tsafpn/
To musisz nam trochę pomóc :)
1. pokaż jakie masz dane wejściowe (przykład)
2. pokaż jakie chcesz mieć dane na wyjściu (przyklad).
Ale przede wszystkim opisz jaki problem próbujesz rozwiązać, bo cały czas mam wrażenie, że źle się do tego zabierasz.
Jest pewne forum, nie będę linkować bo #pszypau, ale posłużę się innym na tym samym silniku.
Całość wygląda mniej więcej tak:
http://www.planearium.de/wbb/index.php?page=Thread&threadID=4521
Chciałbym z tego wyciągnąć dane takie jak, autor postu, date postu, numer postu i samą treść. Wydaje mi się, że najprościej będzie wydobyć dane na podstawie klucza CSS ponieważ on będzie statyczny i raczej się nie zmieni. Taką możliwość dawał mi właśnie kimonolabs, ale z powodu wad
To możesz to robić zarówno za pomocą (na pewno słyszałeś o jQuery) jak i za pomocą PHP (tutaj polecam użyć wbudowanej klasy
DOMDocument). w JS wystarczy utworzyć zwykły javascriptowy obiekt a potem użyćJSON.stringify(obj), w PHP możesz utworzyć tablicę asocjacyjną a potem na niej wykonaćjson_encode(arr);// edycja:
Zakładam, że masz dostęp do kodu tego
Komentarz usunięty przez autora