Aktywne Wpisy
Blondynka34 +174
#nocnazmiana #koty
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.
Fortyk +111
@soap141: c++ jest o wiele trudniejszy od c
Z mojego punktu widzenia języki wysokiego poziomu są spoko tylko niektórzy idą z jednej skrajności w drugą - tak więc przejście z niskiego poziomu do wyższego jest bardziej opłacalne bo ktoś wie co się dzieje 'pod tym' co pisze. I a nuż to co napisze zoptymalizuje a nie stwierdzi, eee najwyżej sobie lepszego kompa kupią!
Nauczysz się C, to będziesz umiał C, żadne 'big picture' nagle się przed Tobą nie ujawni. Chcesz być dobry, to się ucz języków systematycznie.
A niestety każdy język jest do siebie podobny, drobne różnice w składni, rozwinięcia funkcjonalności itp.
Ale nie zarabiam 15k na programowaniu bo mi się nie chce siedzieć i tylko kodzić.
@kisi3l: większość języków czerpie. nie zgadzasz się z tym?
@ly000: Większość może 'czerpie', ale co z tego? Czy to w jakiś sposób ułatwi naukę? Po co powtarzać takie frazesy?
closure to zwracanie przez funkcję innej funkcji - poszukaj online elokwentna javascript - wydanie 1 jest po polsku.
ps tez sie ucze js
znajomość C ułatwia poznanie wielu innych języków / technologi, ale w samo w sobie również jest przydatne - to jeden z najpopularniejszych języków na świecie.