Aktywne Wpisy
Afera że strzałami ostrzegawczymi całkiem nieźle pokazuje jak zepsuta jest debata publiczna. Nie mamy właściwie żadnych szczegółowych informacji, strzał ostrzegawczy mógł być oddany w całkowicie naganny sposób, w całkowicie złym czasie, no powodów działań prokuratury mogło być mnóstwo. Jak mawiają kasy samoobsługowe w biedrze: potrzebne informacje.
Tymczasem strony sporu politycznego już zajęły stanowiska bojowe. Że to zabieg PiSu przed wyborami, że tygrys do dymisji (xd), że państwo nie działa. Podciąga się do
Tymczasem strony sporu politycznego już zajęły stanowiska bojowe. Że to zabieg PiSu przed wyborami, że tygrys do dymisji (xd), że państwo nie działa. Podciąga się do
artur-klocek +49
Jak teraz się czujecie "fajnopolacy"? Jak się czujecie wyborcy PO, 2050, PSL i Lewicy?
#bekazlewactwa #wojna #ukraina #polska #rosja #granica #wojsko #bekaztuska #polityka
#bekazlewactwa #wojna #ukraina #polska #rosja #granica #wojsko #bekaztuska #polityka
Zespół prawdopodobnie hey albo myslovitz, choć przeszukałem i nie moge u nich nic znaleźć.
Chyba temat emigracji, chłopczyk błąka się po ulicach, cały czas trzymając takiego małego misia, pamiętam że kradnie coś do jedzenia bo jest głodny i ktoś go goni, większość teledysku to po prostu jego chodzenie po ulicy.
Ktoś coś kojarzy z tego jakże szczegółowego opisu?
#muzyka #teledysk #dziendobry #brakpamieci
Z VIVĄ by się zgadzało, bo też pamiętam, że to leciało :)
@nerisden: Niestety nie.
Nie wiem czemu mi się to tak kojarzy z Hey. Wiem że to na 100% była polska piosenka
Nie wiem jakim prawem to pominąłem przy szukaniu, wszystko się zgadza.
Nawet nie wiesz jaką mi radość sprawiłaś, dzięki!
Niekochane dzieci tulą misie, laaaa")
https://www.youtube.com/watch?v=6fpNoeei_0M
Pamiętałem tylko, że zaczyna się od rozciągłego wejścia gitarowego i że wchodzi trąbka. Totalnie przypadkiem trafiłem szukając teledysku do "Bohemian like you" którego nigdy nie widziałem.
Szukam jeszcze piosenki z bardzo podobnym motywem przewodnim jak tutaj:
https://www.youtube.com/watch?v=dX3k_QDnzHE
W jakiejś piosence jest bardzo podobny motyw jak na początku, który też ciągnie się przez całą