Aktywne Wpisy
naksu +27
jakie teksty z reklam utkwiły wam w głowie? mi np:
- Saaa nooo stol
- Wszyscy mają Mambę mam i ja
- przebojowe warzywa bondjułel
dawajcie swoje tylko bez linków same teksty by można było sb przypomnieć #reklamy #marketing #90s #glupiewykopowezabawy
- Saaa nooo stol
- Wszyscy mają Mambę mam i ja
- przebojowe warzywa bondjułel
dawajcie swoje tylko bez linków same teksty by można było sb przypomnieć #reklamy #marketing #90s #glupiewykopowezabawy
The_Rainman +45
W ogole z tego wszystkiego wyszło, że to jaca ciągnął cała urzędnicza XD tucznik na największej platformie streameraskiej mial podobno dzisiaj 100 widzów xD jaca na stronie postawionej przez pasjonatów ma 300 jak stream jest off xD a menelica tylko się po pierdlach kula, bo to zwykła kryminalistka
#danielmagical
#danielmagical
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
1 - Organizatorzy: Simrace.pl, Wykop.pl #acleeague, Simracing.pl, Drivecenter.pl
2 - Warunki ustala: Simracing.pl
3 - Tor: Nurburgring GP - okr.? (czas wyścigu ok. 1h + 25 min. sesja kwalifikacyjna)
4 - Samochody: Alfa Romeo GTA (RWD) - wymagane DLC 1
5 - Asysty: dozwolone asysty mają poziom REALNE
6 - Uszkodzenia: 75%
7 - Ustawienia samochodu: setup zablokowany na ustawieniach domyślnych
Program eventu:
- Od 8 stycznia (piątek) do 13 stycznia (środa) do godz. 22.00 otwarte będą pre-kwali na serwerze simrace.pl.
- 14 stycznia godz. 20.30 rozegrane zostaną kwalifikacje do wyścigu głównego, które potrwają 25 min.
- 14 dtycznia godz. 21.00 start do wyścigu według wyników z kwalifikacji.
- Do eventu kwalifikuje się 22 zawodników na podstawie czasów z kwalifikacji tygodniowych.
więcej szczegółów tutaj
@xWaleq @rzezol @ckbucu @oldman83 @bomber89 @zabaracer @tenbatonik @Cummykaze @iso9001 @iAdamM @kamien_w_bucie @patrollo2 @Rabsztok @zacmiony @snsv @lawicko @tatwarm @mdc
#assettocorsa #simracing
P.S. Kiedyś o to pytaliście, oficjalnie potwierdzam, na oculusie mam o 2 sekundy lepszy czas, bez gogli nie potrafię zejść poniżej 2.43.000.