Aktywne Wpisy
AspoleczneUfo +73
A tak szczerze, mówię jako kibic BvB, ale obserwuje to od wielu lat już. Jak w ogóle można kibicować Realowi? W sensie jest to klub najbardziej utytułowany w historii, okej, ale to jest kibicowanie na takiej zasadzie "Wybieramy tych co wygrywają i im kibicujemy". Dodatkowo klub pełen chamstwa, którego legendy są żegnane jak szmaty (Casillas, Ronaldo), a zawodnicy zachowują się jak absolutne zwierzęta (Vinicius, Carvajal i kiedyś ten małpiszon najgorszy Casemiro). Wyjaśnij
DzikiWonsz221 +80
#przegryw jak za @qew12 nie przepadam bo to oskarek zwykły co się z koleżaneczkami spotyka tak to co sie stalo pod jego wpisem dobrze obnaza i pokazuje obraz normictwa
chuop se wkleil linki do badan ze autysci maja ciezko to najazd na niego zrobili i on tylko wymysla a tak w ogole to syn kolezanko mojej mamy ma autyzm i jest lekarzem w serialu
Kumacie to? Normiki chlopu ze stwierdzona choroba ktora
chuop se wkleil linki do badan ze autysci maja ciezko to najazd na niego zrobili i on tylko wymysla a tak w ogole to syn kolezanko mojej mamy ma autyzm i jest lekarzem w serialu
Kumacie to? Normiki chlopu ze stwierdzona choroba ktora
Siedzę głównie w HTML, CSS i JS, w głównej mierze frontend, również grafika, ale to ostatnie raczej póki co bardziej w ramach hobby. Zetknąłem się z #angularjs . I albo mnie to przerasta, albo nie wiem. Kupiłem dwie książki i nagle okazuje się, że wywaliłem hajs w błoto, bo zaraz wyjdzie Angular 2.0, gdzie widzę że jest sporo zmian i pewnie połowa wiedzy z tych książek okaże się nieprzydatna. Pojawia się nagle typescript, pojawia się npm, w międzyczasie natykam się na yeomana, czy inne bowery. Nagle okazuje się, że nie wiem nic, a wiedzy do przyswojenia jest w cholerę. Jak sobie z tym poradzić, co polecacie? Nie chcę pozostać na tym etapie, na którym jestem, a teraz mam wrażenie, że stanąłem pod bardzo wysoką ścianą, którą cholernie ciężko będzie mi przeskoczyć ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#programowanie (?) #frontend #webdev
Komentarz usunięty przez autora
Tak to w tej branży jest. Biblioteki i frameworki przychodzą i odchodzą, ale warto się ich jakoś tam uczyć. O wielu mieć jakieś pojęcie, a kilka wybranych znać bardzo dobrze.
Z Angularem masz akurat siermiężnego pecha. To, co się z nim stało, nie jest typowe. Zmiany z wersji 1.x na 2.x są faktycznie bardzo duże i nauczenie się 1.x niewiele daje w 2.x. Nazywanie tego tym samym frameworkiem to w
@Imago91: dlatego w IT nie kupuje się książek które traktują o danej technologii...tym bardziej gdy jest ona niedojrzała i zmienia się z dnia na dzień.