Dlaczego absolutnie wszystkie kobiety w Active Raid rumienią się CAŁY CZAS, nie w trakcie jakiś echii akcji, normalnie, idąc, gadając, nic nie robiąc, cały czas. Irytuje mnie to jakoś.
@mojemacki: A mam, bo to dziwnie wygląda jak są cały czas xD I udzielanie się pod tagiem #anime to raczej nie chwalenie się , tutaj każdy o tym gada. Po to jest ten tag.
@Fibrizzo: nie tylko tu. To taki moe trait nowy widocznie. Są wtedy bardziej niewinne, also rumieńce chyba zanikły już całkiem u kobiet 3D więc tym bardziej jest to atrakcyjna cecha i producenci bajek dobrze o tym wiedzą. Postacie w amino są prawie zawsze robione tak żeby przyciągały uwagę czymś, czego 3DPD nie mają ( ͡°͜ʖ͡°)
@bestboy120: Nie porwało mnie, obejrzałem z ciekawości, bo Goto Taniguchi jest zaangażowany w projekt (Code Geass) , obejrzę jeszcze nastepny ep, jak nie wciągnie to pierwszy drop.
To nie jest temperatura dla białego człowieka. Ponad 20 stopni w Warszawie o 2:30. W nocy organizm potrzebuje chłodu do wypoczynku. A jutro ma być jeszcze cieplej.
Dlaczego absolutnie wszystkie kobiety w Active Raid rumienią się CAŁY CZAS, nie w trakcie jakiś echii akcji, normalnie, idąc, gadając, nic nie robiąc, cały czas. Irytuje mnie to jakoś.