Aktywne Wpisy
njdnsjdnjs +26
mam takie fazy na jedzenie, które mogłabym jeść codziennie i tylko to i aż do porzygu. były to ostatnio:
- parówki (ok. 2 miesiące, to był twardy zawodnik, jadłam w każdej konfiguracji i zestawieniu i nawet nie mam ich tak bardzo dość)
- jajecznica
- kinderki
- wędlina sopocka
Aktualnie jest to lazania z Auchana. ja się już nawet nie powstrzymuje. moje myśli krążą tylko wokół niej. ciekawe co będzie następne.
- parówki (ok. 2 miesiące, to był twardy zawodnik, jadłam w każdej konfiguracji i zestawieniu i nawet nie mam ich tak bardzo dość)
- jajecznica
- kinderki
- wędlina sopocka
Aktualnie jest to lazania z Auchana. ja się już nawet nie powstrzymuje. moje myśli krążą tylko wokół niej. ciekawe co będzie następne.

EvilToy +205
Przypomnienie: Unia Europejska to najlepszy sojusz polityczno-gospodarczy jaki widział ten świat. Dzięki niemu mamy najdłuższy okres bez wojny w Europie w historii. Mamy ogromny potencjał, który dopiero rozkwita, w dodatku jesteśmy jednym z najbardziej ekologicznych i zielonych kontynentów na świecie.
Jesteś dumny z bycia Europejczykiem - plusujesz.
#neuropa #bekazprawakow
Jesteś dumny z bycia Europejczykiem - plusujesz.
#neuropa #bekazprawakow
źródło: iStock-1133586992
Pobierz

@Filipek50: @trace_error: Aż się śrubka nie poluzuje i nie zniszczysz korby po 20 km. Kwadrat przy aluminiowych korbach nie ma IMO racji bytu.
Ma, es51 jest tylko trochę lżejszy. Najstarsi górale nie stwierdzili różnicy w żywotności. A na pewno nie 3 krotnej co dzieje się z ceną. Do tego jeszcze n.p. fc-m522 z Hollowtech (drążone ramiona) i masz kilogramowy zestaw za 250 zł.
p.s. HT2 tak na prawdę zaczyna się od SLX. Wszystko poniżej nie ma drążonych ramion i jest tylko "dwuczęściową korbą" a nie HT2. I dopiero od SLX w.g. mnie opłaca się
@rmikke: Wkład kosztuje prawie 100wę + te 30 dychy "co chwilę", szczególnie jak jeździsz do roboty codziennie. Octalinik starcza na lata i też kosztuje 3-4 dychy czyli tyle co same łożyska do accenta. Przy rowerze do dojazdów do pracy nie ma sensu pchanie się zewnętrzne suporty. Nic nie zyskujesz tylko płacisz