Wpis z mikrobloga

@Thexil: no jeszcze jakoś tydzień temu Janusz streamował tylko po to, żeby jakoś wypromować swoją firmę i przyciągnąć nowych graczy i oglądało go tylko kilka osób, a po tym, jak któryś mirek wrzucił tu link do jego twitcha, zdobył sporą popularność.
@BlackWidower: Ale widać już spadki oglądalności. Dzisiaj ok. 630 osób, a wczoraj o tej samej godzinie ponad 2 razy więcej. Wiadomo, że liczby te będą się wahać, ale mam nadzieję, że Janusz się przez to nie zniechęci, skoro gra i tak głównie dla siebie.
@szwelx: wiadomo, będzie spadek, bo na początku spora część trolli wchodziła się pośmiać albo wjechać na czołówkę, ale zainteresowanie zwykłych widzów zostanie. Raczej się nie zniechęci, bo mówił, że taka liczba osób to i tak szok, patrząc na to, że wcale nie zamierzał gromadzić takiej widowni.
@BlackWidower: Wiem o tym. Przecież przed tym szałem miał ok. 20 widzów. Chodzi mi raczej o to, że mógłby się napalić, zacząć wymyślać różne akcje, jak przyszłotygodniowy konkurs i teraz ten kod, a za 2 tygodnie zostałoby 100 osób i nici z wielkich planów.