Aktywne Wpisy
wyslij_nudeski +385
Zmieniło się wszystko. Poza Starym.
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
Van-der-Ledre +168
HHahha, ależ się uśmiałem dziś jak gorące przeglądałem. Było kilka wpisów odnośnie ileż to nie wynoszą zarobki w Polsce (Warszawa, Kraków, Trójmiasto, itd.)(reszta to nie jest Polska). Oczywiście oderwane od rzeczywistości wypopki piszą, że teraz 10 tys, to byle kołchoźnik ma, a wogóle to i tak grosze, niewystarczające do godnej egzystencji. Domyślam się, że takie wpisy mogły zasiać w waszych umysłach ziarenko goryczy i zwątpienia. Chciałbym sprostować te bzdury.
W Polsce powiatowej
W Polsce powiatowej
I jeszcze jedno pytanko, przesyłka ma żółtą nalepkę "Goods not fulfilling the conditions prescribed by Articles 9 and 10 of the Treaty estabilishing the European Economic Community" to nalepił chińczyk czy gdzieś w Europie jakiś urząd i co to oznacza? To że nie spełnia jakiś tam norm to rozumiem, ale wie ktoś może dokładniej o co kaman? Dostanę raka od pluszaka ʕ•ᴥ•ʔ?
A wiecie co z tym disputem? Bo to mój drugi zakup na ali, pierwszy był bez problemów, a teraz to ( ͡° ʖ̯ ͡°)
45cm a 20cm to jednak różnica ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora
Kliknąć najpierw goods received i potem open dispute? Czy jak? Bo nie jestem w tym obeznany :/
To nie szerokość tylko długość ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli różnica jest spora między opisem a realnym rozmiarem to otwieraj spór.
A i daj fotkę, bo jestem ciekawy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A długość ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Faktycznie trochę odstaje w długości. Prześlij im zdjęcia.