Aktywne Wpisy
smuteczek2000s +103
Dzień dobry
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
Querly96 +55
Nie głosowałem nigdy na jednych ani drugich, ale to co się tu #!$%@? od wyborów to jest jakieś nieporozumienie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#polityka #neuropa #4konserwy
Więc jest to kwestia mody, musisz przeczekać, aż nowa generacja lemingów znudzi się, a do tego rozpocznie pracbazę i zajmie czymś pożytecznym.
Pojawiło się jedno czy dwa znaleziska, dość mocno zakopywane przez PiSowców. A pamiętacie co się działo z ACTA? Główna z płomieniem, tysiące komentarzy itp.
To samo w wykonaniu PO doprowadzało do olbrzymiego wzburzenia. A gdy robi to PIS? "No przecież niewinni nie mają się co bać!".
@lerner: Z korwinspamem dało się bardzo często dyskutować, bo kuce szczyciły się wiarą w dane i argumenty. PiSowcy natomiast operują sloganami i wolą powyzywać od lewaków/banksterów/sługusów niemiec i zaminusować.
@maci3nty:
Zróbcie skrina z tymi wszystkimi znaleziskami promującymi Swetru z głównej.
Albo chociaż tagujcie: #1000urojen, czy coś.