Wpis z mikrobloga

#chwalesie Właśnie wracam ze szpitala gdzie urodził mi się synek, mam już córeczkę, w tym roku kupiłem też dom i go urządziłem, #pytanie gdzie znajdę dobry sklep z drzewami ?
Wszystko przed 30, wszytko w #polska ( ͡° ʖ̯ ͡°) #wygryw
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@yeloneck: I co wc tym zlego, dziwnego ze z kredytem? Normalna rzecz a żeby wybudować dom przed 30 za "wlasne" to trzeba albo mieć przedsiębiorczych rodziców albo być w 1% ludzi którym serio się udało zbić fortunę przed 30. Mieć zdolność kredytowa na dom i wklad wlasny sensowny to jest sukces. I takie komentarze ze "za bankowe" są żałosne. Nie wiem czemu komentować to w sposób złośliwy
  • Odpowiedz
@erajwa: oj tam oj tam, przeglądam ten portal, stało się u mnie coś ważnego, wszyscy dzielą się jakimiś swoimi śmiesznymi obrazkami, pieskami, przemyśleniami, to ja podzielę się podzielę - moim szczęściem :). Atencja - pisałem o 3.00 w nocy, nie spodziewałem się atencji
  • Odpowiedz
@mariopbc: Co za s----------e pod tym wpisem. Gratuluję Mireczku i życzę powodzenia w wychowaniu parki :) A przegrywami się nie przejmuj, oni wszędzie znajdą powód, by się do czegoś przyczepić, nawet pod tak radosnym wpisem.
  • Odpowiedz