Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
rzzz +30
Od paru lat robię w software hausie, jakieś 150 osób w całej PL, kilkanaście projektów dla różnych klientów. Różne branże, różne kraje (głównie UK, Norwegia, Szwecja, ale nie tylko), różne technologie. Generalnie spora dywersyfikacja przychodów.
Jeszcze dwa miesiące temu, wszystko było gitarka, wyniki się zgadzały, ludzie bez projektów spokojnie sobie grali w CSa, sielaneczka jak to w IT. Ale w ostatnich kilku tygodniach wszystko zaczyna się wywracać. Klienci nagle chcą obniżek stawek,
Jeszcze dwa miesiące temu, wszystko było gitarka, wyniki się zgadzały, ludzie bez projektów spokojnie sobie grali w CSa, sielaneczka jak to w IT. Ale w ostatnich kilku tygodniach wszystko zaczyna się wywracać. Klienci nagle chcą obniżek stawek,
Boba's Bounty
Snake oil
Fuzzy dragon
Pina colada
Kaktus
Black PomPom
Nana Cream
Citrus punch
Tiger's blood
Peachy pomegranate
Pączek z truskawka
Mojito truskawkowe
3mg 70/30
Łącznie 1L liquidów + jakieś resztki.
#epapieros #mojliquid
Inawera też się zdarzy.
ile wydałeś na aromaty na zrobienie tego?
Nie spale tego wszystkiego ale pracuje poza domem i nie mam czasu dorabiać liquidów.
Lepiej żeby zostało niż zabrakło ;)
Mam już parę nietrafionych które wyląduje w koszu jak mi się pudełeczko ze smaczkami zapelni.
1. TPA Brown Sugar 1%
2. TPA Cinnamon Danish 2%
3. TPA Banana Nut Bread 4%
4. TPA Graham Cracker 3%
5. TPA Tobacco Flavor 1% (mild black)
6. TPA Coconut 1% (coco extra 0,5%)
7. TPA Smooth 1.5%
I dodatkowo toasted almond z FV
Bez szans. Sam chętnie bym od kogoś kupował lub zlecił zrobienie bo czasu zawsze mało.
@Hark: po wymieszane, butelkę do ciepłej wody na przynajmniej na parę godzin i ten przepis jeszcze nie do końca idealny. Następnym razem coś pokombinuje. Na obecną chwilę close enough ( ͡° ͜ʖ ͡°)