Aktywne Wpisy
Joxek +69
Też się pogodziliscie z swoimi gruzami przez obecne ceny aut? xD
Mam auto z fabrycznym #lpg z 2012 r. Od początku w rodzinie, bezwypadkowe. Jakby nie patrzeć auto ma 12 lat i normalnie zmieniłbym na coś świeższego, ale jak popatrzyłem na obecne ceny używanych aut i jak na przeglądzie diagnosta potwierdził że spodni próg zdrowe. To naprawiłem klimę, zrobiłem sprzęgło, kupiłem nowe wielosezonowe opony i parę innych #!$%@? eksploatacyjnych i będę nim
Mam auto z fabrycznym #lpg z 2012 r. Od początku w rodzinie, bezwypadkowe. Jakby nie patrzeć auto ma 12 lat i normalnie zmieniłbym na coś świeższego, ale jak popatrzyłem na obecne ceny używanych aut i jak na przeglądzie diagnosta potwierdził że spodni próg zdrowe. To naprawiłem klimę, zrobiłem sprzęgło, kupiłem nowe wielosezonowe opony i parę innych #!$%@? eksploatacyjnych i będę nim

magnetotonieja +79
#mecz #heheszki #pasta #austria
Austria: Najszczęśliwszy Naród w Europie:
Według Eurostatu z danych z 2022 roku, Austria jest najszczęśliwszym krajem w Unii Europejskiej. Jakże to może dziwić? Bo przecież współczesnym Austriakom nie brakuje powodów do radości, mając na wyciągnięcie ręki zarówno Alpy, jak i najwyższy standard życia w Europie. A czy może Austriakom zawsze sprzyjało szczęście – od korzystnego położenia geograficznego, przez historię pełną sprytnych manewrów i zaskakujących zbiegów okoliczności, aż po
Austria: Najszczęśliwszy Naród w Europie:
Według Eurostatu z danych z 2022 roku, Austria jest najszczęśliwszym krajem w Unii Europejskiej. Jakże to może dziwić? Bo przecież współczesnym Austriakom nie brakuje powodów do radości, mając na wyciągnięcie ręki zarówno Alpy, jak i najwyższy standard życia w Europie. A czy może Austriakom zawsze sprzyjało szczęście – od korzystnego położenia geograficznego, przez historię pełną sprytnych manewrów i zaskakujących zbiegów okoliczności, aż po
źródło: jakSieTuNieCieszyc
Pobierz

No to chyba mój phantom zostanie na obecnym firmware na zawsze
http://www.theverge.com/2016/1/1/10699078/dii-drones-geofencing-software-restrictions-flying
Teraz chcę spróbować z mechaniką i biere za pierwszy wolny hajs http://germanrc.pl/mobile/pl/p/Traxxas-Jato-3.3-Nitro-2%2C4-GHz-TQi-2WD-RTR-110/1527
Wywale z niego karoserię i zamontuje fpv żeby rządzić w powietrzu i na lądzie!
To będzie piękne (。◕‿‿◕。)
Przeszukałem sklepy i nic lepszego nie ma w cenie do 3k (ten 1.6k)
Ja jestem w OGROMNEJ strefie TSA06. I #!$%@? z tego, że strefa jest przez większość czasu otwarta, dla dji jest zamknięta i #!$%@?. Za każdym razem muszę mieć błogosławieństwo dji do startu...
Siema sąsiad nowy swiat here
https://appsto.re/pl/yALH_.i
Osobiscie ja bym kupił petrola Hpi Baja 4b albo elektryka czyli zamiast spalinowego silnika
Gdybym wiedział to bym zaczął składać jakiegoś quada ale problem w tym że musiałbym wydać z 5-6k zł aby otrzymać jakość phantoma.
Ile kosztują częśi do remontu silnika? (Cylinder, tłok i korba)
Nowy bardzo dobry silnik 300$ ++ przy czym zestaw naprawczy około 150-200$
Średniej klasy silnik to cena około 100-200$ i zestaw naprawczy po 80$ chodzi.
Jak dbasz o silnik to i 30L zrobisz ale w każdej chwili może strzelić korba i wtedy cały silnik musisz wymienić.