Wpis z mikrobloga

Mirki poważne pytanie jak dawkować z aromatów TPA bo właśnie rozrobiłem pierwsze 30ml Black PomPom, i o ile strzykawkę z igłą do koncentratu Inawery wsadziłem normalnie, bo ma taki dziubek jak kupne liquidy przez który przechodzi igła, o tyle aromaty TPA nie mają takiej opcji, jak przechyliłem i chciałem przelać do kieliszka od wódki żeby stamtąd pobierać to nic nie leciało, ścisnąć buteleczki też się oczywiście nie da bo jest szklana, musiałem się przebić przez tą gumową uszczelkę igłą i się martwie czy aromat teraz nie do wyrzucenia bo zwietrzeje przez tą dziurę czy coś no i napewno to nie jest sposób na dawkowanie tych aromatów xD
#mojliquid
  • 11
  • Odpowiedz
@sscav: Aromaty są praktycznie pełne 10ml to chyba jak ten kroplomierz mi się uda wymontować to przechylać już nie muszę bo igła wejdzie normalnie? Przez owe dziury co porobiłem dookoła kroplomierza igłą jak wspominałem coś się może stać na niekorzyść aromatu czy będzie okej?
Dzięki miraski i sorry za idiotyczne pytania xD
  • Odpowiedz
@sscav: Mirku wybacz ale jeszcze zaczepie na chwilkę, nie za mętne to to? http://i.imgur.com/bjnp1rO.png
Zrobiony jakoś 30 minut temu i wstrząsam co 5 minut parę razy, teraz odstawiłem do wieczora, a widziałem tutaj zdjęcie Black Pompoma od innego użytkownika z 2~ miesiące temu i jego był niemalże przeźroczysty ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz