Wpis z mikrobloga

Dzień dobry po świętach, nowe rzeczy od #xiaomi dzisiaj są! ( ͡° ͜ʖ ͡°)

słuchawki Xiaomi Piston v3 Reddot: 70zł
słuchawki Xiaomi Hybrid: 100zł
opaska Xiaomi Mi band 1S (z pulsomierzem): 130zł

Według opinii mirków, Xiaomi Hybryd mają zdecydowanie głębszy bas względem starszej wersji. Z kolei nowa opaska Xiaomi #miband 1S posiada pulsomierz, którym zmierzymy... puls ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Przesyłka oczywiście gratis, listem poleconym priorytetowym lub paczkomatem. Wszystko jest nowe, nieotwierane i oryginalne.

#aliexpress #banggood

R.....y - Dzień dobry po świętach, nowe rzeczy od #xiaomi dzisiaj są! ( ͡° ͜ʖ ͡°)

...

źródło: comment_qkVvfXr1VKYBZoxIZ9l0KdRR2Y1TcsG1.jpg

Pobierz
  • 28
  • Odpowiedz
@Reggy: słuchałes z tych hybridow? Dobrze graja? Bo się zastanawiam nad zmianą, moje ostanie Pistony v3 nieco popsułem i zamieniłem na Youthy, ale grają średnio w porównaniu do poprzednich, więc się zastanawiam które kupić
  • Odpowiedz
@RudyLis: youthy są uboższą wersją tych reddot, więc naturalną koleją rzeczy jest to, że grają gorzej ( ͡° ͜ʖ ͡°)

osobiście nie testowałem hybridów, ale czytałem, że są na pewno lepsze od poprzednika, dlatego sprzedawane są za więcej w Chinach i w Polsce, można słyszeć, że jak ktoś faktycznie chce lepszy dźwięk to warto dopłacić ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Pallazo: ponad miesiąc,
  • Odpowiedz
@Reggy: nie no, wiedzialem że będą grały gorzej, takie życie. Mam nadzieję że te mają lepszy bas do reddoty były pod tym względem jakieś dziwne
  • Odpowiedz
@Reggy: ja mam od 5 dni Hybrid i sa naprawdę zajebiste, niestetry nie mialem porownania do v.3 , ale jezeli cena Hybrid jest wieksza to rozumiem, ze sa lepsze. ok 80zl z bg.

co do basu, to nie wiem jak w innych, ale tutaj jest naprawde zajebisty, baardzo nisko schodzi i jest dynamiczny, ACZKOLWIEK ewidentnie brakuje gory.
  • Odpowiedz
tj. Hybrid bym polecal tylko do elektroniki, ew. hip-hop, brudasy i fani jazzu niech sie trzymaja z daleka od nich ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz