Aktywne Wpisy
DragonBreath +26
#pracait #studia
Nie wiem kto wymyslil, ze po Informatyce masz tytul inzyniera, ale temu panu nalezy sie nobel.
Informaryka jest jakos 5 razy prostsza niz studia nietechniczne, ktore juz ukonczulem.
Tu macie do domu jakies zadania, tu napiszcie program oczywiscie w domu uzywajac chatagpt, troche tam zadan przerob na laborki i 4 lub 5 sie nalezy jak psu buda xDDDDDDD
Oprocz matematyki, ktora stanowi nie wiecej niz 20% materiału na pierwszych 2-3
Nie wiem kto wymyslil, ze po Informatyce masz tytul inzyniera, ale temu panu nalezy sie nobel.
Informaryka jest jakos 5 razy prostsza niz studia nietechniczne, ktore juz ukonczulem.
Tu macie do domu jakies zadania, tu napiszcie program oczywiscie w domu uzywajac chatagpt, troche tam zadan przerob na laborki i 4 lub 5 sie nalezy jak psu buda xDDDDDDD
Oprocz matematyki, ktora stanowi nie wiecej niz 20% materiału na pierwszych 2-3
meemphis11 +4
słuchawki Xiaomi Piston v3 Reddot: 70zł
słuchawki Xiaomi Hybrid: 100zł
opaska Xiaomi Mi band 1S (z pulsomierzem): 130zł
Według opinii mirków, Xiaomi Hybryd mają zdecydowanie głębszy bas względem starszej wersji. Z kolei nowa opaska Xiaomi #miband 1S posiada pulsomierz, którym zmierzymy... puls ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przesyłka oczywiście gratis, listem poleconym priorytetowym lub paczkomatem. Wszystko jest nowe, nieotwierane i oryginalne.
#aliexpress #banggood
osobiście nie testowałem hybridów, ale czytałem, że są na pewno lepsze od poprzednika, dlatego sprzedawane są za więcej w Chinach i w Polsce, można słyszeć, że jak ktoś faktycznie chce lepszy dźwięk to warto dopłacić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Pallazo: ponad miesiąc,
co do basu, to nie wiem jak w innych, ale tutaj jest naprawde zajebisty, baardzo nisko schodzi i jest dynamiczny, ACZKOLWIEK ewidentnie brakuje gory.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora