Nowych poszlak brak, nie wyciekają nowe monitoringi trzeba rozgrzebywać stare. Podniosę więc wyżej temat zaczęty przez @mam_krowy z wątku niżej, który mogliście przegapić. Chodzi o załączone zdjęcie i sprawę mrugnięcia światła na filmie z konferencji rutka z kamery politechniki. Nie mam na razie żadnych wniosków tylko podnoszę temat wyżej do analizy przez #csiwykop :)
Na zielono jest linia latarni na moście. Dwie żółte kreski to ulica Mostowa. W czerwonym kole jest najbardziej wysunięta latarnia na prawo. A to światło jest jeszcze bardziej na prawo niż latarnia. #ewatylman
@taksepacze: Masz racje . Ale niestety zdobycie tych monitoringów nie mając żadnego wsparcia Służb - spotykają się często z odmową . Dlatego na bieżąco jesteście informowani już faktami a nie domysłami aby coś z tego poskładać . Jest tyle nie jasności w tej sprawie że szkoda gadać .
Autorem zdjęć i komentarzy jest jest @mam_krowy
Na zielono jest linia latarni na moście. Dwie żółte kreski to ulica Mostowa. W czerwonym kole jest najbardziej wysunięta latarnia na prawo. A to światło jest jeszcze bardziej na prawo niż latarnia.
#ewatylman
Jest tyle nie jasności w tej sprawie że szkoda gadać .