Ja także mam swoją ofertę skierowaną do Was. #mianowicie jeśli to ja będę wygranym lub jednym z wygranych głównej nagrody w lotto, żeby bez przepychu i trwonienia pieniędzy wyjść i tak na dobrego człowieka to dla każdego kto zaplusuje przeznaczę symboliczną stówkę ale nie do ręki bo każdy by zaraz chciał a nie wiadomo co z tym zrobi, osoba ta będzie mogła wskazać dowolną rzecz, którą chciałaby za tę kwotę zakupić a że idą święta wybrana rzecz zostałaby już przeze mnie we własnym zakresie zapakowana w formie prezentu i wysłana na wskazany adres najpóźniej do końca roku, gdyż biorę pod uwagę ogromną liczbę zainteresowanych. Stówka to może żaden pieniądz powiecie, ale np dla takich rodziców dziecka/dzieci to zawsze jakiekolwiek wsparcie niż w przypadku wagona fajek dla takiego palacza nałogowca. Nie będę podawał liczb jakie mam a oprócz tego niczego nie obiecuje, wszystko zależy od tego kto wygra i ile wygra, nawet jeśli miałbym rozesłać 10k przesyłek zrobię to, z opóźnieniem ale zrobię. Pozdrawiam :) #lotto
#mianowicie jeśli to ja będę wygranym lub jednym z wygranych głównej nagrody w lotto, żeby bez przepychu i trwonienia pieniędzy wyjść i tak na dobrego człowieka to dla każdego kto zaplusuje przeznaczę symboliczną stówkę ale nie do ręki bo każdy by zaraz chciał a nie wiadomo co z tym zrobi, osoba ta będzie mogła wskazać dowolną rzecz, którą chciałaby za tę kwotę zakupić a że idą święta wybrana rzecz zostałaby już przeze mnie we własnym zakresie zapakowana w formie prezentu i wysłana na wskazany adres najpóźniej do końca roku, gdyż biorę pod uwagę ogromną liczbę zainteresowanych.
Stówka to może żaden pieniądz powiecie, ale np dla takich rodziców dziecka/dzieci to zawsze jakiekolwiek wsparcie niż w przypadku wagona fajek dla takiego palacza nałogowca.
Nie będę podawał liczb jakie mam a oprócz tego niczego nie obiecuje, wszystko zależy od tego kto wygra i ile wygra, nawet jeśli miałbym rozesłać 10k przesyłek zrobię to, z opóźnieniem ale zrobię.
Pozdrawiam :)
#lotto