@oleeeck: Jezu ja taki propis, ale plusa muszę dać, jeśli za pół roku nie wsadzą jakiegoś UBka do pierdla, i nie zdekomunizują tego kraju, to niech spier$#(#$ , nerwy tylko psują wyborcom
@6c6f67696e: no rozumiem heheszek ale chodzi mi o pewne przyzwolenie u nas na bylejakość, złodziejstwo i nepotyzm. Jeśli tak skrajna formacja jak PIS nie rozbije żadnych z uprzywilejowanych układów to śmiem wątpić że następna frakcja będzie miała jakiekolwiek skrupuły ( ͡°ʖ̯͡°)
@uCiasteczko: zlikwiduje zmieniąjąc zapis w służbie cywilnej dopuszczający osoby partyjne do stołków? Obsadzające na dyrektora orlenu osobę bez doświadczenia zarządczego? To jest #!$%@? likwidowanie nepotyzmu i bylejakości? Zielonka pls.
Chciałbym oficjalnie NAPLUĆ z tego miejsca na każdego któremu nie chcę się dziś iść na #wybory nie zależnie od tego na kogo by zagłosował. Oczywiście podwójnie chciałbym OPLUĆ tych którym się dziś nie chcę iść ale będą pisać o polityce na mirko regularnie.
DOSKONALA BRUNETKA ? Faceci jak ona wam sie podoba ? Kobiety co myslicie o takim stylu? Te paznokcie, usta, rzesy, makijaz, piersy itd. Ocencie jej wyglad
@uCiasteczko:
Jeśli tak skrajna formacja jak PIS nie rozbije żadnych z uprzywilejowanych układów to śmiem wątpić że następna frakcja będzie miała jakiekolwiek skrupuły ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@uCiasteczko: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@6c6f67696e: a ty co rzecznik TVN ? z kogo to cytat ?( ͡° ͜ʖ ͡°)