Wpis z mikrobloga

Co tu się #!$%@?ło to ja nawet nie... chyba umówiłem się na randkę w piątek z prostytutką. Wczoraj na fotce.pl napisała do mnie zajebista blondyna, ma tam z 30 fotek, każda fotka ma po 1000 plusów od stulejek. Po wymianie kilkunastu wiadomości zaproponowałem żebyśmy wyskoczyli na miasto to będzie miała okazję żeby postawić mi drinka, ona na to "bardzo chętnie :D", wziąłem od niej numer telefonu, dziwny numer bo zaczyna się od 666, piszę do niej wieczorem że smutno mi tak samemu siedzieć w domku, a ona w odpowiedzi wysłała mi fotkę w koszulce nocnej z wiadomością "Zapraszam :)", zapytałem się czy dzisiaj, one że nie bo koleżanka ma znajomych. Dzisiaj rano sprawdziłem jej zdj. w google image a tu wyskoczył mi profil na http://kaufmichob4rdqje.onion.link z jej zdjęciami i jej koleżanki z czarnymi włosami, to jakaś niemiecka strona z ogłoszeniami prostytutek, z tego co widzę to przyjmuje klientów w Berlinie. Dziwne że miała tam fotki z odsłoniętą twarzą a koleżanka z zakrytą. Od razu skojarzyłem że ostatniego wieczoru ta jej koleżanka pewnie nie gościła znajomych tylko klientów. Nie wiem czy mam iść na to spotkanie, może po prostu jakiś alfons ukradł jej zdjęcia z fotki żeby napędzać klientelę i tyle a może okaże się że po spotkaniu wystawi mi rachunek na 2 koła za miły wieczór.
#podrywajzwykopem #truestory
  • 50
  • Odpowiedz
@Instynkt: Czekaj, czekaj, czekaj, prześledźmy ten tekst jeszcze raz...

Wczoraj na fotce.pl

To to jeszcze istnieje?

zajebista blondyna, ma tam z 30 fotek, każda fotka ma po 1000 plusów od stulejek.

Brzmi jak dobra podstawa fajnej relacji.

zaproponowałem żebyśmy wyskoczyli na miasto to będzie miała okazję żeby postawić mi drinka

Musiała to odebrać jako dostęp do nieprzemierzonych bezdroży Twej łaski. Mistrzostwo.

piszę do niej wieczorem że smutno mi tak samemu siedzieć
  • Odpowiedz
@nvmm: W wawie każda wolna panna ma konto na tinderze i innych tego typu portalach, gdzie nie pójdę to widzę jak dłubią w tych telefonach a na nich charakterystyczny UI tindera. Jedna mi rzecz nie pasuje do tej układanki, napisała że pracuje od 7 rano, nawet wysłała mi sms o 7.30 a raczej dziwki śpią do południa, możliwe że jakaś agencja towarzyska zajumała jej fotki.
  • Odpowiedz
@Instynkt: Skoro nie ma oporów, żeby wysyłać Ci zdjęcia, poproś o weryfikację. Niech zrobi zdjęcie z jakąś kartką, z konkretnym napisem, znaczkiem, wymyśl coś. Ale to jeszcze nie uchroni Cię od ryzyka kłopotów. To, że napisała o 7 o niczym nie świadczy.
W Pile było kiedyś głośno o tym, że jedna panna umawiała się z facetami u siebie, a kiedy już jakiś biedak złapał haczyk i przyszedł z drugiego pokoju wyrastało
  • Odpowiedz
@nvmm: Wystalkowałem jej fb, konto na goldenline, LinkedIn i instagramie. Nie będę brał gotówki ze sobą, a jak zakoszą mi telefon to i tak guzik z tego będą mieli, bo teraz telefon łatwo namierzyć.
  • Odpowiedz
@Instynkt: Nie prościej po prostu umówić się z dziewczyną nie wzbudzającą podejrzeń? Rozmawialiście w ogóle przez telefon? Wiesz, czy to kobieta?
  • Odpowiedz
@nvmm: nie gadaliśmy jeszcze, nawet jakoś nie było kiedy, i tak umówię się z nią przy ruchliwym miejscu 200m ode mnie więc nie wiele ryzykuję
  • Odpowiedz
  • 0
@nvmm: przypomniały mi się czasy czatonet'u.
Przed świętami poznałem tam dwie dziewczyny piszące razem z jednego konta. Teraz bym pewnie uznał, że to słaby bait ale wtedy nie miałbym zajebistego trójkąta w sylwestra. A tak to miałem ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz