Wpis z mikrobloga

RMF MAXXX rozdaje chyba od wczoraj bilety na Gwiezdne wojny (vouchery do wykorzystania w CC na dowolny seans SW: TFA ważne chyba do maja 2016):

http://www.rmfmaxxx.pl/gwiezdne-wojny

dzisiaj już były o 15:15, ale jutro też mają być i tak samo chyba podczas audycji "I wszystko gra" (13:00-17:00). Sposób zdobywania taki sam jak w Kino na maxxxa, na dole tej strony co podałem pojawi się wybór miasta i jak jesteśmy zalogowani przez FB to imię, nazwisko, e-mail automatycznie się uzupełni i tylko captchę przepisać. Na maila przychodzą 2 osobne vouchery do wykorzystania w każdym CC w wybranym mieście.

Mi się dzisiaj udało zdobyć, ale jutro chyba też będę słuchał to postaram się dać znać jak podadzą godzinę, ale dzisiaj podali dopiero o 15:08, że będą o tej 15:15, tak że informuję wcześniej i jak ktoś jest zainteresowany to niech śledzi.

#kinonamaxxxa #starwars
  • 3
@Scorpio412: A jeszcze dodam, że vouchery chyba nie są imienne, jest na nich tylko numer. U mnie daty ważności nie było, osoby, które wczoraj zgarnęły mówią, że miały "do końca maja 2016", ogólnie to pewnie do wykorzystania tak długo jak będą grać, bo w maju to już ich chyba w CC nie będzie ;) No i jeszcze nie wiem czy tylko 2D, czy inne formaty też, ludzie się pytają ich na
Pobierz Templar - @Scorpio412: A jeszcze dodam, że vouchery chyba nie są imienne, jest na nic...
źródło: comment_VJ8mf2KxnVg7dBW6g5SrFBTDr3oI6Ki0.jpg