Wpis z mikrobloga

Mircy ktoś z was korzysta z oferty na karte bez telefonu w Nju mobile, Virgine mobile bądź innej sieci? za kilka dni kończy mi się gównoumowa mix plus i zastanawiam się nad przejściem do jednej z tych sieci w ofercie bez telefonu, chodzi ni głównie o niski rachunek, rozmowy, smsy bez limitu i min 1Gb neta. i jak wyglądają faktycznie rachunki w takich ofertach??
#telefony #plus #play #tmobile #orange
  • 8
@murarz13: wołałem wszystkich operatorów, bo dla mnie to obojetne gdzie przyniosę numer, chciałbym płacić max 30zl i mieć połączenia/sms/mmsy bez limitu i minimum 1Gb neta i czy taka oferta w nju czy np virgin jest faktyczna, że nie zapłacę nic więcej
Tak, taka jest oferta w Virgin Mobile. Sam mam pakiet za 29zł/m-c i nielimitowane rozmowy do wszystkich i na stacjonarne, nielimitowane SMS-y i 5GB neta. Co więcej, mają świetną ofertę #freemium - za 5 zł na zakup SIM i 5 zł doładowania dającego rok ważności konta masz 30 min, 30 SMS-ów i 300MB neta co miesiąc, za darmo. Kupiłem ten pakiet dziadkom i sam mam go w lapku, gdybym potrzebował kiedyś w
@starykartofel: Jeśli nadal zainteresowany to polecamy Viking19, w ramach którego dostaniesz:
- Nielimitowane rozmowy z Vikingami i Play na 31dni
- 2GB internetu na 31 dni
- Nielimitowane smsy na 31 dni
- Darmowy transfer dla FB i Messengera
- 19zł to wydania na rozmowy do innych (0,19zł/min), mmsy czy roaming.

Więcej szczegółów możesz znaleźć tutaj: www.mobilevikings.pl/pl/offer/viking19/