Aktywne Wpisy
Ernest_ +29
Siemano wykop.pl , czas wrócić na yt , kto oglądał moje streamy z miasta ten wie że przebiłem patocoacha conajmniej kilkukrotnie tym co robiłem na mieście, dziś stream z domu i jak zapełni się cel to na kolejny live ruszam na miasto i pokażę Wam takie dymy jakich nie było nigdy na urzędniczej WIĘC ZAPNIJCIE PASY BO SZYKUJĄ SIĘ DYMY ROKU , to nie żaden clickbait ani reklama, kto widział moje IRL
@insanebelieve @escobar i nie wiem kto jeszcze :)
@i_pan_pawel: do tych płaszczy to jeszcze tylko wiekiej lupy brakuje :D
@davincicode: no przecież ja miałam "pomóc w trzymaniu kamery" :D
@escobar: ale Ty nie jesteś Rutkowski, zapuść włosy w kwadrat to pogadamy o przywilejach :D
@escobar: marzenie każdego mężczyzny, mówienie kobiecie, co ma robić (że niby takie niewinne "nadzór i koordynacja czynności") ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A co do poszukiwań siatki to tak: w Poznaniu we wtorek ma być deszczowo niestety, więc pierwszy wolny termin to jak dla mnie środa. No chyba że wtorek będzie słoneczny. Postaram się jakoś tak ogarnąć robotę,
@escobar: niewątpliwie :D
Ps jak będzie dziś stream, to link please, jutro obejrzę :D Tylko nie zwołuj zbytnio fanek, bo będą przeszkadzać komplementami.
@insanebelieve: Po prostu za godzinę będę gdzieś jechał i wracając mogę podjechać do centrum. Tylko nadal nie wiem, co tam jest takiego do obczajenia poza wejściem do klubu i kebabem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@escobar: No właśnie, będę autem i muszę
Albo jak znasz na pamięć, to zamiast jechać na miejsce, możesz audycję radiową poprowadzić na ten temat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@escobar: Racja, racja, nie można zapominać o Mirkach (╯︵╰,)
@davincicode: Ty mnie już tak nie komplementuj, jeszcze mi sodówka do głowy uderzy przez Ciebie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@davincicode: Pozdrowię. W razie czego pisz pytania do @insanebelieve albo @escobar to przekażą. Wizję będziesz mieć w przeglądarce jakby co, link pojawi się na twitterze jeśli transmisja dojdzie do skutku. Tylko serio, nie wiem czy Was trzymać jeszcze godzinę przed kompami gdy nie mam 100% pewności, że się wyrobię.
@insanebelieve: @davincicode:
@davincicode: Jedno z drugim się nie wyklucza ;)
@insanebelieve: Powiedzieć facetowi "niech Cię już ta wyobraźnia nie ponosi", a potem "ja lecę się wykąpać" #logikarozowychpaskow ( ͡° ͜ʖ ͡°)
fantazja poniosła
Przepraszam bardzo, ale skąd te pretensje do logiki różowych? Trzeba było doczytać a nie! Pierwsza część zdania tyczyła się trzymania, upadania i lądowania w Romantica TV, czyli wypowiedzi @davincicode ( ͡° ʖ̯ ͡°) A druga to informacja nawiązująca do mojej prośby o wołanie na transmisję, tak
@Laertes: ale to nie były pretensje, że mnie zawołałeś :) Pisałam do davincicode, żeby go wyobraźnia nie ponosiła w związku z wszystkim o czym było mówione, tzn śledztwem poznańskiego oddziału wykopu :D A drugie zdanie było do ogółu i nie miało nawet powiązania z pierwszym ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ogólnie chyba lepszym pomysłem jest robienie streamu o jakieś takiej porze gdy ludzie jednak są przy kompie. Plus zaglądanie do bram kamienic Starego Miasta wokół otwartych klubów i nagrywanie stojących tam ludzi to jest słaby pomysł, bo mogą nie