Wpis z mikrobloga

Ej, nie chce mi się tego streamu dzisiaj robić z Wrocławskiej. Mógłbym zrobić około 1:20, ale w sumie chyba wszyscy normalni ludzie będą kimać. Tylko czy my jesteśmy normalni ( )

A co do poszukiwań siatki to tak: w Poznaniu we wtorek ma być deszczowo niestety, więc pierwszy wolny termin to jak dla mnie środa. No chyba że wtorek będzie słoneczny. Postaram się jakoś tak ogarnąć robotę,
@i_pan_pawel: Nie odnajdzie, już moja w tym głowa. Nic nie może zepsuć tej zajebistej akcji, nawet sama poszukiwana. Dobra to se odpuść. Ja muszę sobie tego virtualboxa zainstalować, może pójdzie peryskop, bo jak będzie bez moich poleceń, co? :D

Ps jak będzie dziś stream, to link please, jutro obejrzę :D Tylko nie zwołuj zbytnio fanek, bo będą przeszkadzać komplementami.
@davincicode: Ok, nie wiem czy mrbungle się udało na 100% z tym virtualboxem, bo pisał mi że ma problem z obrazem i wyświetlaniem map.

@insanebelieve: Po prostu za godzinę będę gdzieś jechał i wracając mogę podjechać do centrum. Tylko nadal nie wiem, co tam jest takiego do obczajenia poza wejściem do klubu i kebabem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@escobar: No właśnie, będę autem i muszę
@i_pan_pawel: naszej agentce podoba się twój hipnotyzujący głos, nawet leci się kąpać :D jak nie zdążysz, to choć powiedz dobranoc, bo dziewczyna na to liczy. Też chcę być, ale muszę znikać niestety. Zrób streama z jazdy autkiem w ostateczności hihi
@Laertes: I właśnie tak tworzą się plotki, to @escobar miał być w krzakach! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przepraszam bardzo, ale skąd te pretensje do logiki różowych? Trzeba było doczytać a nie! Pierwsza część zdania tyczyła się trzymania, upadania i lądowania w Romantica TV, czyli wypowiedzi @davincicode ( ͡° ʖ̯ ͡°) A druga to informacja nawiązująca do mojej prośby o wołanie na transmisję, tak
Insanebelieve (widzisz, uczę się, już nie wołam ;) ) ja nie mam pretensji do logiki różowych, uważam, że jest piękna, choć zakrztusiłem się jak tylko przeczytałem, że najpierw piszesz, żeby go wyobraźnia nie ponosiła, a potem, że idziesz się kąpać a te dwie sprawy się kompletnie wykluczają :) @escobar "Jutro wieczorem wracam do Paryża. Nie myj się" - Napoleon do Józefiny :)
@escobar: właśnie zauważyłam, że @davincicode bardzo wyobraźnia poniosła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Laertes: ale to nie były pretensje, że mnie zawołałeś :) Pisałam do davincicode, żeby go wyobraźnia nie ponosiła w związku z wszystkim o czym było mówione, tzn śledztwem poznańskiego oddziału wykopu :D A drugie zdanie było do ogółu i nie miało nawet powiązania z pierwszym ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Insanebelieve, ja nigdzie nie napisałem, że Ty masz pretensje i nie czuję się winny z powodu zawołania Ciebie, tylko pomyślałem, że nie chcę Cię zmuszać np. do wyskakiwania z wanny, czy kabiny ;). Ja wiem, o co Tobie chodziło, ja tylko zwróciłem uwagę na jedną kwestię: Twoje oświadczenie, że idziesz się kąpać żadną miarą nie skłoni @davincicode do zaprzestania fantazjowania. Bynajmniej! Przyniesie to skutek odwrotny :)
Nikogo nie wołam, bo nie wiem czy już nie śpicie :) Dzisiaj streamu nie będzie, bo dopiero teraz mógłbym jechać, a rano muszę być w pracy i do wtorku mieć sprawne palce :)
Ogólnie chyba lepszym pomysłem jest robienie streamu o jakieś takiej porze gdy ludzie jednak są przy kompie. Plus zaglądanie do bram kamienic Starego Miasta wokół otwartych klubów i nagrywanie stojących tam ludzi to jest słaby pomysł, bo mogą nie
detektywi, czarno to widzę. Mam już apkę BlueStacks - emulatora Androida. Mogę komentować, niestety wciąż trwa wczytywanie i nie idze obejrzeć żadnego filmiku. Teraz mam nauczkę, by nie brać jakiegoś złoma fona, tylko np. Samsunga. No lipa jedna wielka, siedzę i płaczę ;)