Wpis z mikrobloga

@Oskarbb: no średnio, ja w gimbazie robiłem lepsze fejki zwolnień z lekcji, no ale to #!$%@? i wrogowie wolności, więc ich poziom jest jeszcze niższy od mojego kilkanaście lat temu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Ja nie bronie czy to fejk czy nie, poprostu wrzucam co znalazłem.

@Oskarbb: Następnym razem może sprawdź gdzie pierwsze pojawił się obrazek oraz czy ktoś wcześniej się z nim nie rozprawił.

Bo jak na razie to brzmi jak powtarzanie "Rzepliński też był w PZPR jak Piotrowicz!" lub "PO też nie respektowała wyroków TK!" bez zagłębiania się w temat
  • Odpowiedz
@Oskarbb: ja nie twierdzę, że te osoby nie istnieją. Ja tylko nie widzę podstaw, żeby uważać to zdjęcie za wiarygodny dowód, że KOD tak naprawdę robi to co robi jedynie dla pieniędzy.
  • Odpowiedz
@6c6f67696e: Czy ja tym zdjęciem to sugeruję? Może to nawet dla nich lepiej że pokazują ile pieniędzy otrzymali bo nie są to jakieś oszałamiające kwoty. Raczej nie jest to zwrot kosztów bo kwoty się powtarzają. Chyba że koszty np rejestracji demonstracji są takie same lub zależą od ilości osób... o ile taka opłata jest pobierana.
Właśnie sugerowałeś że to fejk, a nie to, że nie robią tego dla pieniędzy.
  • Odpowiedz
Czy ja tym zdjęciem to sugeruję?

@Oskarbb: właśnie #!$%@? wiadomo co sugerujesz. wrzucasz zdjęcie, które wcześniej było wykorzystywane żeby "zdemaskować" KOD, podpisujesz je jakże precyzyjnym "tak średnio bym powiedział" i się dziwisz, że interpretuję to tak a nie inaczej

BTW w swoim pierwszym komentarzu wspomniałem, że może to być zwrot kosztów
  • Odpowiedz
@6c6f67696e: Średnio kasy dostali. No może byś zwrot ale kosztów czego? Chyba jedynie rejestracji demonstarcji, ale dlaczego są różne kwoty w razie? Na pewno nie są to inne koszty np transportu bo są one sobie równe.
  • Odpowiedz