Wpis z mikrobloga

@RocketQueen: Też nie jestem pewien, bo powychodzą też niektóre trzecie miejsca, więc jakieś Austrie czy Rumunie. Nawet trudno mi wskazać w terminarzu jakiś mecz, na który będę czekał. Hiszpanie mają względnie wyrównaną grupę, ale ich z kolei naoglądaliśmy się wszyscy w ostatnich latach do porzygu. Do tego może Belgia z Włochami coś ciekawego pogra. No i grupę F będę pewnie w całości oglądał, ale tylko z sympatii do Portugalii, Islandii i
@Clermont:

jakaś Holandia, Dania czy nawet Serbia zamiast którychś nołnejmów

Odybyły się eliminacje i takie a nie inne zespoły zagrały na tyle dobrze, żeby się do tego turnieju dostać,

Jakieś Austrie czy Rumunie

A to Polska to jakiś inny poziom niż te dwie drużyny wymienione przez Ciebie? Myślę, że to rzecz dopiero do udowodnienia na tym turnieju. Myślę, że bardzo wiele osób spoza Polski może to samo pisać o nas (
@PavelNedved: Austria i Rumunia to tylko przykład. Właściwie w większości grup jest po jednej drużynie, którą chciałbym oglądać. Polskę zaliczam do tego samego grona co Austrię i Rumunię, mogłoby nas nie być jak dla mnie.

Myślę, że niektóre pojedynki no-namów mogą być bardziej emocjonujące niż Włochy - Belgia.

@PavelNedved: Mogą być wyrównane, ale nie będą dla mnie ciekawe (chyba że na poziomie fazy pucharowej, gdy będą decydować o medalach). Gdy