Aktywne Wpisy
lansvans +68
Trójkskok w nowoczesność, czyli rebranding PKP w barwy Deutsche Bahn ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#cpk #pkp #ko #bekazlewactwa
#cpk #pkp #ko #bekazlewactwa
źródło: Firefox_Screenshot_2024-06-27T01-23-36.490Z
Pobierz
mirko_anonim +18
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Moi Drodzy, przychodzę do Was pogadać. Jestem kobietą lvl 31. Pracuje. Wynajmuje mieszkanie. Mam dziecko (4latka). Samodzielna mama. I jak widzę te wszystkie wpisy na wykopie o madkach, p0lkach itd to mnie trzęsie. Nie lubię wrzucania wszystkich do jednej kategorii. Może jakaś część dziewczyn taka jest - nie wszystkie. Nie szukam faceta do utrzymywania, nie szukam tatusia dla dziecka. Szukam faceta do związku ze mną. Wiadomo dziecko jest i
Moi Drodzy, przychodzę do Was pogadać. Jestem kobietą lvl 31. Pracuje. Wynajmuje mieszkanie. Mam dziecko (4latka). Samodzielna mama. I jak widzę te wszystkie wpisy na wykopie o madkach, p0lkach itd to mnie trzęsie. Nie lubię wrzucania wszystkich do jednej kategorii. Może jakaś część dziewczyn taka jest - nie wszystkie. Nie szukam faceta do utrzymywania, nie szukam tatusia dla dziecka. Szukam faceta do związku ze mną. Wiadomo dziecko jest i

tl;dr: na rozmowie dla juniora Ruby pada pytanie o zaimplemntowanie w 30 minut linked list w Javie, która działa tak samo jak wbudowane List
Dwóch seniorów z doświadczeniem ponad dziesięcioletnim nie jest w stanie poradzić sobie z tym zadaniem w 6 godzin.
#programowanie
1. Artykuł trochę niedokładny, bo LinkedList w Javie to double linked list, a tam mówią tylko o wskaźniku do następnego node'a. Chyba, że nie chcą całkiem emulować LinkedListy w javie
2. Można spróbować użyć klasy AbstractSequentialList, która jest stworzona do takich zadań https://docs.oracle.com/javase/7/docs/api/java/util/AbstractSequentialList.html Wtedy jest o wiele mniej zabawy, bo większość logiki dostajesz za darmo
@kisi3l: bo rekruter nie zna Ruby?