Wpis z mikrobloga

Anna Ciechura

SZUKAM CHŁOPAKA KTÓRY PRZEDSTAWIŁ MI SIĘ JAKO IGOR, MIAŁ DŁUGIE WLOSY, GLANY, SKÓRZANĄ KURTKĘ I CZARNA KOSZULKĘ Z LOGIEM SLAYERA. ZOSTAŁAM PRZEZ NIEGO WYKORZYSTANA, ŁOMOT CHYBA PIERWSZY RAZ ZAKŁADAŁ PREZERWATYWĘ I OSTATECZNIE PO TYM JAK BRUTALNIE SIĘ MNĄ "ZAJĄŁ" TO ZMYŁ SIĘ PO WSZYSTKIM. JUTRO IDĘ PO TEST CIĄŻOWY. RADZĘ CI SIĘ DO MNIE ZGŁOSIĆ.

https://www.facebook.com/events/433605483386259/470735373006603/?comment_id=470740779672729¬if_t=event_mall_reply

#ogniskokwietniowe
  • 13
  • Odpowiedz
@DimagaPL: Ma wpisane liceum Staszica w Warszawie, jedno z lepszych. Co prawda słyszałem że jak zdarzają się tam kobiety, to obsługują całą szkołę... Do tego "interested in women and men", poparcie Palikota... Już się bałem jacy to ludzie są ale to po prostu taki typ, niech się teraz martwi. Palikociarnia z dzieciakiem w domu jest mniej szkodliwa.
  • Odpowiedz
@DimagaPL: Obczaj to:

"gdyby nie "waleczna postawa polaków", to dziś żylibyśmy w pięknym Niemieckim kraju, bylibyśmy rasą Panów, gdyby nie ta przeklęta polaczkowa duma."

palikociarnia, lewactwo, antypolonizm, wstyd mi za taką osobę, powinno ją tam potraktować jednak znacznie więcej osób.
  • Odpowiedz