Aktywne Wpisy
Malenaa +1
Jeżdżę pomagać mojej dziewczynie w przeprowadzce (razem od pół roku), malowaliśmy pokoje, trochę rzeczy przenosiliśmy. Przeprowadza się z matką, nie mają za bardzo żadnego chłopa żeby im pomógł z takimi robotami. Byłem pomagać tam 5 razy, ze 3 razy od rana do wieczora,mam jakoś 40 minut drogi do niej. Nie dają mi żadnych pieniędzy za to, tylko wyżerkę i podziękowania.
Mieszkam z rodzicami i oni twierdzą, że się daje wykorzystywać i sobie
Mieszkam z rodzicami i oni twierdzą, że się daje wykorzystywać i sobie
Kto ma rację?
- Ja 77.5% (359)
- Moi rodzice 22.5% (104)
Kurcze strasznie mi szkoda tych wietnamczyków. Oni są idealnym przykładem na to jak powinna wyglącać imigracja. Słyszeliście żeby, któryś coś odj***ł? Mega fajni ludzie, sympatyczni, pracowici. Żyją po swojemu jednocześnie nie przeszkadzając innym. Jak ktoś mnie pyta gdzie powinniśmy szukać imigrantów to mówię, że właśnie tam, wśród takich ludzi. A jak słyszę, że mamy szukać kogoś kto jest nam "bliski kulturowo" to sobie zawsze zestawiam takiego wietnamczyka z ukraińcem i już wiem,
Mirki, trochę spędziłem czasu i przeszukiwałem google, ale dla mnie wszystko wydaje się takie same. Chcę kupić jakiś serwer, do którego mogę podpiąć domenę .pl i stworzyć konto pocztowe. Sam serwer poza pocztą raczej nie będzie używany. Wszystko co wyskakuje jest podobne cenowo, ale nie wiem jak z jakością. Wiem, że jest pośród was dużo osób, które mają z tym styczność na codzień. Polecacie jakąś stronę, na której mogę to zamówić?
https://www.ovh.pl/hosting/hosting-osobisty.xml prosty i stabilny (tak wyczytałem w google), myślicie, że to dobra opcja na to co opisałem?
W zamian dostajesz fajny interfejs, dysk google 30GB i jeszcze trochę innych bajerów :)
Zajrzyj do nas :) https://hitme.pl/hosting-www/
Pakiet START powinien być wystarczający, ewentualnie zawsze możemy go zwiększyć.
Jesteśmy też oficjalnym rejestratorem domen, tak więc z tym także nie będzie problemu.
Zapewniamy wysoką stabilność i wydajność naszych usług, ale to już wspomniałem w Twoim drugim poście ᕦ(òóˇ)ᕤ
W razie pytań pomogę na PW.